Έλληνας ηθοποιός: «Δεν έχω υπογράψει το διαζύγιο λόγω του παιδιού»

Διαψεύδει τις φήμες για επανασύνδεση με την πρώην σύζυγο του

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο Γιώργος Παράσχος και η Χρύσα Κροκίδα οκτώ μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, σκέφτονται την επανασύνδεση.

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Νάντια Ρηγάτου και τη «Φωλιά των Κου Κου», διαψεύδοντας τις φήμες.

«Δεν ισχύει η επανασύνδεση με την πρώην σύζυγό μου, έχουμε πάρα πολύ καλές επαφές, βγαίνουμε έξω οι δύο μας ή με το παιδί, αλλά δεν είμαστε μαζί. Βγήκαμε μια φωτογραφία σε κοινή μας έξοδο και θεώρησαν πως είμαστε μαζί. Είδα το δημοσίευμα και γέλασα. Το έστειλα και στη Χρύσα και γέλασε και εκείνη. Η απόφαση του χωρισμού ήταν κοινή. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, βλέπαμε πως υπάρχει μια τριβή που θα μας έβγαινε σε κακό και μας βγήκε ένα πάρα πολύ καλό διαζύγιο και ήταν ο λόγος που το κάναμε και φωτογράφιση. Δεν ήθελα να κάνω διαφήμιση το διαζύγιο μου, γιατί έφτασε και αυτό στα αυτιά μου και νευρίασα. Ήθελα να δείξω ότι δε χρειάζεται το διαζύγιο να έχει καβγάδες και τσακωμούς. Το παιδί είναι ο λόγος που δεν έχουμε υπογράψει ακόμα το διαζύγιο. Δεν έχει υπάρξει ένας νέος έρωτας στη ζωή μου και δεν το κυνηγάω», είπε μεταξύ άλλων ο γοητευτικός ηθοποιός.