Ελισάβετ Μουτάφη:«Μεγάλη τιμή που ο Τσέλιος μου εμπιστεύεται το ατελιέ του»

Νέα καριέρα για την ηθοποιό;

Το ότι βρέθηκε πολύ κοντά σε δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους σε δημοφιλείς σειρές του ΑΝΤ1, αλλά τελικά δεν πήρε κανέναν από τους δύο, αποκάλυψε η Ελισάβετ Μουτάφη μιλώντας στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

«Μου είχε γίνει πρόταση για τη σειρά "Γυναίκα χωρίς όνομα", αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη που το κάνει η Μαριάννα Τουμασάτου, γιατί είναι λατρεμένη φίλη και σπουδαία ηθοποιός. Επειδή είχα κλείσει ήδη την "Οργή" και μπορεί να παιζόταν το ένα πριν από το άλλο, δε θα μπορούσα να είμαι σε δύο σειρές καπάκι στο ίδιο κανάλι» είπε αρχικά.

«Μου είχαν προτείνει την Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες. Την κάνει η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία είναι απίστευτη. Την έχω δει και είναι εξαιρετική. Ίσως ήμουν λίγο μικρή» συμπλήρωσε.

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην αναβίωση της παράστασης «Όμορφη Πόλη» του Μίκη Θεοδωράκη, μίλησε και για το γεγονός ότι ο θείος της, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Μάκης Τσέλιος θα της δώσει το ατελιέ του. «Είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη συγκίνηση» είπε η ηθοποιός που τόνισε ότι δεν έχει καθόλου… επιχειρηματικό μυαλό.