Έλενα Χριστοπούλου: Μίλησε για τη σχέση της Ηλιάνας με τον... Δημήτρη!

«Τη βλέπω πολύ ολοκληρωμένη»

Η Έλενα Χριστοπούλου σπάνια μιλά για την προσωπική της ζωή. Ακόμα πιο σπάνια για τη ζωή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, της οποίας είναι και μάνατζερ!

Η coach του GNTM μίλησε στη Δήμητρα Καλφούτζου και τη «Φωλιά των Κου Κου» για τη σχέση της με τον σύντροφό της, Αποστόλη, αλλά και για τον έρωτα της Ηλιάνας με τον Snik.

«Νομίζω ότι η Ηλιάνα ήταν η τελευταία που δεν ήταν στο κλαμπ των ερωτευμένων. Ήρθε η ώρα της, μάλλον. Εμένα με ενδιαφέρει ότι είναι ευτυχισμένη, χαρούμενη και τη βλέπω πολύ ολοκληρωμένη. Κι εγώ προσωπικά συμπαθώ και πάρα πολύ τον Δημήτρη, πάρα πολύ. Είναι ο Snik, Δημήτρη τον λέω εγώ. Τον συμπαθώ πάρα πολύ».

Δεν έχουμε δει να ξεδιπλώνει την προσωπικότητά του ανέφερε η δημοσιογράφος και η Έλενα απάντησε: «Δε νομίζω ότι τον ενδιαφέρει να ξεδιπλώσει την προσωπικότητά του. Τον ενδιαφέρει να δουλεύει, να είναι επαγγελματίας και να γράφει τα τραγούδια του».

Όσο για τη δική της ζωή με τον σύντροφό της, Αποστόλη, είπε ότι φροντίζει να ξυπνάει πολύ νωρίς το πρωί για να τον βλέπει και να πίνουν μαζί τον ελληνικό καφέ τους, πριν φύγουν για τις δουλειές τους…