Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο Globetrotters

Την Τετάρτη 23/10 στις 21.00 στο Star

Τα τρία ζευγάρια των Globetrotters, Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη, Παντελής Βούρος και Χρήστος Μπάρκας, Στέλιος και Μιχαήλ – Άγγελος Κρητικός, ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις αποστολές τους και ετοιμάστηκαν για τους επόμενους προορισμούς τους.

Ποιοι είναι αυτοί; Φίτζι, Περού και Σιγκαπούρη! Ο Παντελής και ο Χρήστος βρίσκονται στο Περού και προσπαθούν απεγνωσμένα να συνεννοηθούν με τους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να βρουν ένα ταξί.

Από την άλλη πλευρά, μπαμπάς και γιος (Μιχαήλ – Άγγελος Κρητικός) έρχονται προ εκπλήξεων όταν ένας πωλητής καταλαβαίνει ότι είναι από την Ελλάδα και αρχίζει να τους μιλά για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ενώ παράλληλα αναρωτιέται αν η Ελλάδα πέρασε οικονομική κρίση. Τότε ο Στέλιος Κρητικός αστειεύεται και αρχίζει να κάνει λόγο για τα μνημόνια.

Τέλος, ο εκνευρισμός της Αντελίνας «χτύπα» κόκκινο όταν κατεβαίνει από το αεροπλάνο και τα πόδια της έχουν πρηστεί. Δίπλα της βρίσκεται ο Χάρης Βαρθακούρης και εκείνη τον κατηγορεί για… bullying, όπως βλέπουμε στο αποκλειστικό απόσπασμα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου».