Ανδρέας Αθανασόπουλος | 18.12.2020

Το μοντέλο μίλησε για τον χωρισμό του στους «Κου Κου»

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κουκου» μετά τον τελικό του GNTM 3. Το μοντέλο μίλησε για πρώτωη φορά για την εμπειρία του στον διαγωνισμό ομορφιάς και για τον χωρισμό του

 

«Το πάλεψα πολύ. Δεν πήρα αυτό που ήθελα, αλλά το ξανασκέφτηκα. Συγκινήθηκα πολύ στο τέλος. Ο κάθε άνθρωπος βιώνει αλλιώς τον εγκλεισμό. Δεν είχα δυνάμεις για το τέλος, δεν είχα άλλο κουράγιο να διαχειριστώ τον εγκλεισμό. Άτυχος, τυχερός έτσι έγιναν τα πράγματα», είπε ο Ανδρέας.

 

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Παρασκευή και στον Ηρακλή, οι οποίοι ήταν επιστροφές και σε όλο το ζήτημα που είχε υπάρξει «Φέτος λόγω του κορονοϊού μας είχαν πει ότι μάλλον δεν θα γίνουν επιστροφές και έτσι είχε περάσει ο καιρό και θεωρήσαμε ότι δεν θα γίνουν. Οπότε στην οκτάδα σοκαριστήκαμε. Οι αντιδράσεις μας ήταν εις διπλούν», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Και πρόσθεσε «Δεν ξέρω αν είχα εγώ το μεγαλύτερο θέμα. Ουσιαστικά, εγώ πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες, αλλά είναι διαγωνισμός. Δεν ήμασταν ρατσιστές προς τις επιστροφές και μάλιστα και οι ίδιοι το είπαν».

 

 

Τέλος για τον τελικό είπε «Την ώρα που πήρα τους 72 πόντους το ήξερα. Ήμουν σίγουρος. Δεν πίστευα ότι θα ανατραπεί το αποτέλεσμα. Δεν σκέφτηκα καν το 8 από την Ζενεβιέβ. Ήθελα να πω μόνο ευχαριστώ εκείνη την ώρα. Είχα φτάσει στο τέλος. Είχα φύγει από το ανταγωνιστικό κλίμα, ήμουν ζεν. Δεν ήμουν σοκαρισμένος, όμως ένιωσα κάπως άκομψα το πως πήρα την τρίτη θέση. Ήταν λίγο περίεργο. Σκεφτόμουν όλη την πορεία και απλά χαμογέλαγα. Ήταν μια εξαιρετική αφετηρία για μένα».

 

#StarKoukou #StarChannelTV #GNTMgr