Αγγελική Κάτρη | Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην συντρόφου του Ηρακλή

«Οι συγκυρίες αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν»

Η κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ο Αρτ Αντιμιάν συνάντησε την Αγγελική Κάτρη και μίλησε για τον χωρισμό της με τον Ηρακλή:

«Οι συγκυρίες αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν, όπως το είπα και στα Stories μου. Οπότε λογικό είναι και τι άτομα συναναστρέφεσαι. Το περιβάλλον αλλάζει, αλλάζουν πολλά. Δεν υπήρξε κάτι αρνητικό. Ο καθένας πήρε τον δρόμο του. Εγώ στον χορό, εκείνος στο modelling. Είμαστε πολύ cool. Τον στήριξα μέχρι τελευταία στιγμή, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, άνθρωποι είμαστε. Περάσαμε πολύ όμορφα μαζί και εννοείται θα τον στηρίξω. Μιλήσαμε όταν νίκησε και του ευχήθηκε. Είναι πολύ λογικό ένας άνθρωπος να αποκτά νέες συνήθειες. Απλά τώρα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος, δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Δεν είμαι η Αγγελική του Ηρακλή, είμαι η Αγγελική η δική μου…

 

Δε θεωρώ σημαντικό ότι έσβησε τις κοινές μας φωτογραφίες στο Instagram. Από τη στιγμή που είμαι πρώην λογικό. Εγώ έσβησα μία φωτογραφία, την άλλη την κράτησα μ’αρέσει πολύ. Εκείνου ήταν και πρώτο post. Ακόμα ακολουθούμε ο ένας τον άλλον».

#StarKoukou #StarChannelTV #GNTMgr