Αντελίνα Βαρθακούρη | 24.12.2019

Συγκινημένη η παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι

Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν το τυχερό ζευγάρι που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 30.000 ευρώ στον τελικό του Globetrotters, όπου και δώρισε το σημαντικό αυτό ποσό στην Πανελλήνια Ένωση Ελλήνων Πολυτέκνων.

Το πρωί της Τρίτης η Αντελίνα βρέθηκε καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου» για να μιλήσει για τη νίκη της στο ταξιδιωτικό παιχνίδι. Ωστόσο, από το πλευρό της έλειπε ο σύζυγός της Χάρης Βαρθακούρης, αφού λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται στην Κύπρο.

Η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη που το Globetrotters έφτασε στο τέλος του, αλλά και πολύ ενθουσιασμένη! «Το Globetrotters είναι μία μεγάλη αλήθεια! Δεν υπήρχε κάμερα, δεν υπήρχε τίποτα στημένο, ήταν η δική μας αλήθεια, ο καθένας όπως τη βίωνε...» δήλωσε, απάντωντας και στους πολλούς καβγάδες που είχε με τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Σχεδόν δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της, όταν αναφέρθηκε στην επιστροφή της στην Αθήνα μετά από αρκετό καιρό. Όταν έφτασε σπίτι της και χώθηκε στο κρεβάτι των παιδιών της!