Ζενεβιέβ Μαζαρί | Η αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM και η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου

«Όταν ένας άνθρωπος δε νιώθει αυτό που νιώθουν οι υπόλοιποι, δεν υπάρχει λόγος να το κάνει»

Καλεσμένη στο «Breakfast@star» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 27/9 η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η αγαπημένη Κριτής και Art Director του Greece’s Next Top Model μίλησε για το νέο κύκλο του διαγωνισμού μόδας και σχολίασε την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά.

Η ανατρεπτική Ζενεβιέβ αποκάλυψε για ακόμα μία φορά πόσο απρόβλεπτη είναι καθώς όπως δήλωσε, πήγε για διακοπές στη Κίμωλο και τελικά αποφάσισαν με τον άντρα της να παντρευτούν.

Για το GNTM 4 δήλωσε: «Είναι άλλη μια χρονιά που το GNTM πρωτοτυπεί. Δεν κρύβεται. Μπαίνει σε μια διαδικασία που μπαίνει σε θέματα και αποστολές που έχουν να κάνουν με το σήμερα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για το επίπεδο και των παιδιών και των αποστολών. Το επίπεδο κάθε χρόνο είναι και υψηλότερο. Όπως ακριβώς και η μόδα».

Στη συνέχεια δεν δίστασε να αποκαλύψει το παρασκήνιο αποχώρησης της Βίκυς Καγιά από το GNTM λέγοντας: «Στην αρχή ήταν σοκ γιατί είναι η Βίκυ. Το GNTM είναι απαιτητικό. Τη καταλαβαίνω. Όταν το μάθαμε δε μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση γιατί το έλεγε «Παιδιά εγώ δεν αντέχω, δε θέλω άλλη χρονιά, θέλω να κάτσω με τα παιδιά μου». Όταν ένας άνθρωπος δε νιώθει αυτό που νιώθουν οι υπόλοιποι, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις».

Ενώ για την είσοδο της Ισμήνης είπε: «Είναι ιέρεια. Δεν ξέρω αν γίνεται επειδή είναι κοντά στις ηλικίες των παικτών, αλλά έχει τρομερή μεταδοτικότητα. Όταν τους δείχνει ή τους λέει κάτι, το πιάνουν αμέσως. Μιλάει του the point. Είναι ξεκάθαρο αυτό που θα πει κι αυτό που θέλει. Υπάρχει χημεία. Την Ισμήνη την ξέραμε από πριν. Δε περιμέναμε να αποκτήσουμε χημεία on camera»

 Για τους διαγωνιζόμενους του GNTM 4 δήλωσε: «Υπάρχει η δεκάδα στο μυαλό μου. Το επίπεδο των παιδιών είναι σοκαριστικό. Μας κάνουν τόσο δύσκολη τη δουλειά. Μέχρι κι ο Άγγελος έχει κάτσει να πει για δάχτυλο. Γελάμε μεταξύ μας».

 

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Breakfast@star»

#StarBreakfast #StarChannelTV #star