Πειραιάς: Πώς αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι η 24χρονη καλλονή

Καρέ-καρέ όλα όσα έγιναν μέσα στο μπαρ

Όλα όσα έγιναν ανάμεσα στην 24χρονη καλλονή που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και τον 40χρονο σύντροφό της, κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του μπαρ στον Πειραιά.

Η 24χρονη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, τα video έχουν «μιλήσει», αποτυπώνοντας καρέ-καρέ όλα όσα έγιναν χθες λίγο μετά τις 08:00 το πρωί μέσα στο μαγαζί.

Η 24χρονη κοπέλα και ο 40χρονος σύντροφός της, ιδιοκτήτης του μαγαζιού, φέρονται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν το συμβάν. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένα πιστόλι, το οποίο η νεαρή γυναίκα αρχίζει να περιεργάζεται. Το πιάνει και κάνει πως πυροβολεί κάποια στιγμή.

Ο φίλος της φαίνεται να προσπαθεί να της το αποσπάσει 3-4 φορές και μάλιστα για να το καταφέρει αυτό τη χαστουκίζει.
Όταν δέχεται το χτύπημα από τον σύντροφό της, ασυναίσθητα στρέφει το όπλο προς τα πάνω της και πατά τη σκανδάλη. Η σφαίρα διαπερνά την κοπέλα προκαλώντας διαμπερές τραύμα και καρφώνεται στον ώμο του φίλου της.

Ποιο ήταν το ολέθριο λάθος; Στη θαλάμη του όπλου υπήρχε σφαίρα.

Η 24χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο 40χρονος αφού πρώτα δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, σήμερα αναμένεται να μεταβεί στην εισαγγελία για να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση, η οποία σύμφωνα με τους αστυνομικούς είναι ξεκάθαρη.

Ο 40χρονος δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις διωκτικές αρχές, ενώ κατηγορείται μόνο για παράνομη οπλοκατοχή και όχι απόπειρα ανθρωποκτονίας.