«Αλήθειες με τη Ζήνα» | Tο αφιέρωμα της εκπομπής για τον πολύπειρο δημοσιογράφο Σπύρο Λάμπρου.

Σπύρος Λάμπρου - Η νέα «μεταγραφή» του Star

Στην «παρέα« της Ζήνας Κουτσελίνη και στην εκπομπή της, «Αλήθειες με τη Ζήνα», βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Σπύρος Λάμπρου

Ο ίδιος θέλησε να κάνει ένα δώρο στη Ζήνα Κουτσελίνη on air. Συγκεκριμένα της έδωσε ένα φυλαχτό με φύλλα χρυσού, που έχει φέρει από το Μεξικό, το οποίο, όπως είπε, δίνουν οι ανθρακωρύχοι στα παιδιά τους ή σε έναν πολύ καλό τους φίλο για να τους κάνει όμορφη την κάθε μία από τις 365 ημέρες του χρόνου τόσο όμορφη όσο και τα φύλλα του χρυσού.

Η παρουσιάστρια συγκινήθηκε πολύ με την κίνηση του πάντοτε καλοσυνάτου Σπύρου Λάμπρου και μίλησε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

Ο πολύπειρος δημοσιογράφος είναι η νέα «μεταγραφή» του Star. Ο Σπύρος Λάμπρου θα ενισχύσει τους τομείς του ελεύθερου και κοινωνικού ρεπορτάζ, στους οποίους το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα, ενώ παράλληλα, θα παρουσιάζει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του σαββατοκύριακου στις 19.50.

Έχοντας «γυρίσει» όλο τον κόσμο, ο Σπύρος Λάμπρου από το 1998 στο Mega και στη συνέχεια (2003) στον Alpha, έχει καλύψει καίρια γεγονότα, όπως τον πόλεμο στο Ιράκ, τις φωτιές στην Ηλεία και το Μάτι.

Ακόμη, ο «δημοσιογράφος με τα κόκκινα γυαλιά» έχει παρουσιάσει πρωινές ενημερωτικές εκπομπές (2010-2012 και 2017-2019).

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star