ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 9.9.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Εξέλιξη - σοκ για την οικογένεια της 22χρονης Γαλήνης, που έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς η υπόθεση μπήκε στο αρχείο! Κοντά μας βρέθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης, ο οποίος μίλησε για τα ερωτήματα που δεν έχουν ακόμη απαντηθεί και τους αυτόπτες μάρτυρες που δεν κλήθηκαν ποτέ να καταθέσουν.

 

Κοντά μας σήμερα βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός, Ανδρέας Ανδρεόπουλος. Ο «Τίμος Δράκος» της θρυλικής «Λάμψης» μοιράστηκε αλήθειες ψυχής για τις «σκοτεινές» μέρες του αλκοολισμού και της κατάθλιψης, αλλά και για την επιστροφή του στο «φως», με τη βοήθεια παιδιών με ιδιαιτερότητες...

 

Μαζί μας σήμερα βρέθηκε η μητέρα του 21χρονου, πολίστα της Εθνικής Εφήβων, Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος, πριν από έναν χρόνο, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.Τα ανεκπλήρωτα όνειρα για το «διαμάντι» του υγρού στίβου και η προσπάθεια της μητέρας του να σταθεί στα πόδια της για το άλλο της παιδί... «Είμαι μισή μητέρα -  η μισή θέλει να μείνει και η μισή να φύγει», δήλωσε συντετριμμένη στην κάμερα της εκπομπής μας.

 

Ξεκίνησε σήμερα η δίκη για τη σοκαριστική δολοφονία του, Δημήτρη Γραικού, που βρέθηκε θαμμένος με το αυτοκίνητό του στο Ανατολικό Θεσσαλονίκης. Αποκλειστικά στην εκπομπή μας, η χήρα του κτηνοτρόφου σπάει τη σιωπή της και εξομολογείται τον Γολγοθά της. Κοντά μας και ο νομικός εκπρόσωπος της ιδίας και των παιδιών της, Νίκος Καραβελάκης.  Τι είπε ο κατηγορούμενος στο δικαστήριο. Απευθείας σύνδεση με τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και τον δημοσιογράφο της εκπομπής μας, Στρατή Λημνιό.

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star
U8K7j6ETDcI