ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 9.3.2021

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Αποκλειστική συνέντευξη του 24χρονου ράπερ στη Ζήνα Κουτσελίνη. Λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα, ο Στρατής Λημνιός κατάφερε να τον εντοπίσει και για πρώτη φορά οι τηλεθεατές μας, διαπιστώνουν το άλλο πρόσωπο του πρωταγωνιστή μιας πρωτοφανους καταγγελίας με αντικείμενο εκβιασμού ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο έγινε η αιτία για την εξαφάνιση του. Την ίδια στιγμή στην κάμερα της εκπομπής μας ένας εκ των συνηγορων του 24χρονου Λάμπρου, Νίκος Δαμιανός μιλά για την πολύκροτη υπόθεση.

 

"Η παιδεραστία δεν είναι ασθένεια", ξεκαθαρίζει ο ψυχίατρος Δ. Σούρας στη Ζήνα Κουτσελινη. Το ψυχολογικό και κοινωνικό προφίλ των παιδόφιλων και παιδεραστών αναλύει με λεπτομέρειες που προκαλούν έντονο προβληματισμό ο Δημήτρης Σούρας απαντώντας σε καίρια ερωτήματα .

 

Καταγγελία σοκ από μητέρα 8χρονου για τον φονικό "Jonathan Galindo" στη Ζήνα Κουτσελινη. Έντονα φορτισμένη από τους κινδύνους που διαπίστωσε για την ύπουλη διαδικτυακή φιγούρα, εμφανίστηκε η Μαρία Περδικέα, η οποία εξιστόρησε στην εκπομπή μας με λεπτομέρειες την εμπλοκή 14χρονου σε δοκιμασίες που είχε ως αποτέλεσμα να παρασυρθεί και το ανήλικο παιδί της σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι που μπορεί να του στοίχιζε τη ζωή. Την ίδια στιγμή ο Μανώλης Σφακιανάκης, Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας αποκαλύπτει τη μεθοδολογία του "Jonathan Galindo" που στοχεύει στον αυτοτραυματισμό ανηλίκων μέχρι και την αυτοκτονία

 

Δημόσια διαμαρτυρία Γ. Λιγναδη για την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ στην ταράτσα του Μεταξουργείου, στη Ζήνα Κουτσελινη. Αιφνιδιασμένος και ανενημέρωτος για τις προθέσεις της ανακρίτριας που ερευνά την πολύκροτη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, αποφάσεις της οποίας ήταν η νέα αυτοψία στην οικεία του και συγκεκριμένα στον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας δήλωσε στη συνέντευξη του στον Στρατή Λημνιό, ο αδελφός του φερόμενου ως δράστη ‘’ενημερώθηκα μέσω τηλεοπτικής εκπομπής ότι διεξαγόταν έρευνα στο σπίτι του αδελφού μου και ενημέρωσα αμέσως τον συνήγορό του. Η έρευνα είχε προαναγγελθεί από τα κανάλια.. πρωτοφανές..ενοχλήθηκα που δεν με ειδοποίησαν και μου απάντησαν ότι δρούσαν επίσημα κατ’ εντολή της ανακριτικής αρχής..’’ Την δημόσια τοποθέτηση του κ. Λιγναδη σχολίασαν οι συνεργάτες της εκπομπής.

#StarAlithies #StarChannelTV #star
GIdvx1vFc68