ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 9.12.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Μαζί μας ένας πατέρας ο οποίος μέσα σε μία στιγμή έχασε το "δώρο" που του έφερε η ζωή. Η 45χρονη σύζυγός του έσβησε λίγες ώρες μετά τη γέννα χωρίς να προλάβει να κρατήσει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι τους. 8 χρόνια μετά μεγαλώνει ολομόναχος τη μικρή Αγγελική και αναζητά απαντήσεις για τον θάνατό της, για τον οποίο καταλογίζει ευθύνη στους γιατρούς. Σε ζωντανή σύνδεση η δικηγόρος του, η καταξιωμένη ποινικολόγος Κική Πακιρτζίδου.

 

Ο Κώστας Πάσσαρης μέσα από τις φυλακές γράφει για τον πνευματικό του, τον γέροντα Γερβάσιο που "έφυγε" από τη ζωή. Στον Αρειο Πάγο συζητείται σήμερα η αίτηση αναίρεσης της απόφασης με την οποία έχει καταδικαστεί σε 4 φορές ισόβια και 49 χρόνια χωρίς ελαφρυντικό. Κοντά μας ο δικηγόρος του Ανδρέας Ταγαράκης.

 

Κοντά μας ο "βασιλιάς της νύχτας" Αργύρης Παπαργυρόπουλος. Η διασκέδαση στον...πάγο ακόμη και μέχρι το Πάσχα και οι επιχειρηματίες και εργαζόμενοι σε απόγνωση "γονατίζουν" από τα οικονομικά βάρη.

 

Ο Κώστας Ναλμπάντης, ο "γίγαντας" του ελληνικού βόλει όπως τον αποκαλούν, δίνει σκληρή μάχη με τον κορωνοίο.  Μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου κάνει μία συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή μας για το θαύμα της Παναγίας που έμεινε, όπως λέει στο πλευρό του.

 

 

 

 

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #starFtiTD-HqN7I