ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 9.12.2019

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη


Εντοπίστηκε στην Αλβανία η 14χρονη που είχε εξαφανιστεί από την Καλλιθέα, την Πέμπτη στις 05.12.2019. Μεγάλα τα ερωτηματικά που δημιουργούνται για το πώς κατάφερε όχι μόνο να φτάσει στα σύνορα αλλά και να τα περάσει χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα. Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε ειδοποιηθεί και σήμανε αμέσως συναγερμό, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί η νεαρή μέσα στο επόμενο 24ωρο. Πληροφορίες αναφέρουν πως το 14χρονο κορίτσι ακολούθησε οικειοθελώς έναν 22χρονο φίλο της μέχρι την Αλβανία. Ο ρόλος της οικογένειας και οι "κατ'επανάληψη" εξαφανίσεις σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Συζητάμε για το πώς ανήλικα κορίτσια πέφτουν θύματα οργανωμένου δικτύου της αλβανικής μαφίας στην Ιταλία, εξωθούμενα στη συνέχεια στην πορνεία. Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

Αναζητείται από τις Αρχές ο οδηγός του τζιπ, που τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή στη Λεωφόρο Συγγρού. Απευθείας σύνδεση με τον Γιώργο Σόμπολο στο σημείο της τραγωδίας. Τι προκύπτει από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής. Σε ποιο σημείο φαίνεται πώς χτυπήθηκε το αυτοκίνητο από τη μοιραία σύγκρουση. Συζήτηση για την αναγκαιότητα αυστηρότερων διατάξεων του ΚΟΚ, όσον αφορά στα τροχαία με εγκατάλειψη.

Ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κώστας Γιαννόπουλος ανακοινώνει το ποσό που όλοι εσείς καταφέρατε να συγκεντρώσετε κατά τη διάρκεια του 5ου Τηλεμαραθωνίου της εκπομπής μας την Παρασκευή στις 06.12. Συνολικά μαζέψατε 184.132,64 ευρώ, ένα ποσό εξαιρετικά σημαντικό για τις δύσκολες εποχές που διανύουμε! Το μεγάλο "ευχαριστώ" του κ. Κώστα Γιαννόπουλου σε όλους εκείνους που αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθεια. Η συγκινητική δήλωσή του για τον αγώνα του μικρού Παναγιωτάκη: "Υποκλίνομαι μπροστά σε ένα παιδί που περνάει Γολγοθά και μέσα από τα "διαλείμματά" του βγάζει ένα μήνυμα αισιοδοξίας: "πονάω αλλά έχω χαρά".

Απευθείας σύνδεση με το Εφετείο και τη Ρούλα Κουσκουρή, όπου αναβίωσε σήμερα η άγρια δολοφονία 35χρονης μητέρας από την 26χρονη τότε σύντροφο του πρώην συζύγου της. Στο εδώλιο η κατηγορούμενη, που έχει ήδη καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια, αλλά προσδοκά σε μείωση της ποινής της. Τί είπε στη συγκλονιστική κατάθεσή της η αδερφή του θύματος για τις τραγικές στιγμές που έζησε, ακούγοντας τα ανίψια της να εκλιπαρούν για τη ζωή της μητέρας τους. Οι σχέσεις που κατά πληροφορίες εξακολουθεί να διατηρεί ο πρώην γαμπρός της με την κατηγορούμενη.

Νέα στοιχεία για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Λαέρτη, του 36χρονου διανομέα, φέρνει στην επιφάνεια ο ιδιωτικός ερευνητής κ. Γιώργος Τσούκαλης. Μια υπόθεση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας όπως μεγάλη είναι και η ανατροπή που αναμένεται. Ο νεαρός άντρας είχε φύγει για να συναντήσει φίλο του και έκτοτε η τύχη του αγνοείται, με τους γονείς του να αγωνιούν και να ζητούν απαντήσεις. Τί μας λέει ο κ. Γιώργος Τσούκαλης για τις σημαντικές εξελίξεις στην έρευνα.


O92-GF5aMno