ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 8.4.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Ο Σπύρος Σιγούρος μας ταξιδεύει στις μονές και σκήτες του Αγίου Ορους, στον πνευματικό δρόμο των φρουρών του ασκητισμού, που μας υποδέχονται με αγάπη και μοιράζονται μαζί μας την καθημερινότητά τους. Για πρώτη φορά η αδελφότητα των Δανιηλέων ανοίγει την πόρτα σε τηλεοπτικό συνεργείο και μας υποδέχεται στο φιλόξενο αρχονταρίκι της. Ο Γέροντας Δανιήλ μας μιλά για την απόφαση να φύγει κρυφά από το σπίτι του σε νεαρή ηλικία και να έρθει περπατώντας, πάνω από το Παγγαίο όρος, στο Περιβόλι της Παναγίας.

Σε απευθείας σύνδεση με το Χόλσγκερλινγκεν της Γερμανίας, ο Ελληνας Δήμαρχος της γερμανικής πόλης κ. Γιάννης Ντελάκος, μας εξηγεί πώς "κέρδισε" τις καρδιές των συμπολιτών του, που τον τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, στην εποχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης για την Ελλάδα. Η πρωτοβουλία του να μοιράσει 2000 λευκές σημαίες στους δημότες του για να τις ζωγραφίσουν τα παιδιά, εκφράζοντας μηνύματα αλληλεγγύης και συνοχής απέναντι στον κορονοϊό.

Σύνδεση μέσω Skype με τον Βασίλη Στεφανίδη, τον παίκτη που πήρε μέρος στο MasterChef έχοντας μόνο 5% όραση.


Σύνδεση μέσω Skype με την Βίκυ Καγιά η οποία μας μιλάει για το πως περνάει τις μέρες της καραντίνας.

Σύνδεση μέσω Skype με τον Τρύφωνα Σαμαρά ο οποίος μένει στο σπίτι και αντιμετωπίζει την καραντίνα με χιούμορ, γυμναστική και συμβουλές κομμωτικής.#StarAlithies #StarChannelTV #star

jEi-lJQhByg