ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 8.1.2021

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Ένα τροχαίο που άλλαξε τα πάντα. Η τιτάνια μάχη του Νίκου να επιστρέψει στη ζωή μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του μετά από σύγκρουση που είχε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Ο 21χρονος διανομέας ένα χρόνο μετά συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης, έχοντας όμως την συμπαράσταση όλης της Ελλάδας που στέκεται πλάι του. Η οικογένεια του ζητά απαντήσεις και δικαίωση για τα όνειρα του νεαρού που έμειναν στη μέση. Μαζί με τον αδελφό του,  κάνουμε αυτοψία στο σημείο του τροχαίου και απευθείας σύνδεση με τον δικηγόρο της οικογένειας.

 

24χρονος δίνει αγώνα ζωής στην Εντατική μετά από βουτιά για τον σταυρό τα Θεοφάνια. Γιατί ο Γιάννης είχε κάνει τάμα να πέσει στα παγωμένα νερά; Τι αποκαλύπτει στενός φίλος του. Τι λένε άνθρωποι που τον γνώριζαν.  

Το μήνυμα που στέλνει η μητέρα του μέσω της εκπομπής.

 

Μεγάλη έρευνα της εκπομπής! Αποκαλύψεις που σοκάρουν και απίστευτες ιστορίες αγοραπωλησίας βρεφών. Το εμπόριο της ελπίδας για άτεκνα ζευγάρια. Κοντά μας ο διακεκριμένος ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς και ο πρόεδρος του Συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος.

 

Με αφορμή το διπλό έγκλημα στην Αλβανία, όπου 59χρονος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τις δύο αδερφές και ερωμένες του, ενώ η οικογένειά τους τον κατηγορεί πως τις εξέδιδε, τις άφηνε έγκυες και πουλούσε τα παιδιά τους, ανοίγουμε τον "φάκελο" των παράνομων αγοραπωλησιών βρεφών. Κοντά μας η δημοσιογράφος του STAR Μαίρη Τζώρα μας αποκαλύπτει πως "έστησε" αγοραπωλησία παιδιού, με ενημέρωση της Αστυνομίας, οδηγώντας στην εξάρθρωση ενός μεγάλου κυκλώματους και σώζοντας κυριολεκτικά τη ζωή και το μέλλον του 1,5 ετών αγοριού. Βίντεο ντοκουμέντο.

 

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star

hmPLhJTBmg0