ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 7.10.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Ιστορικές στιγμές διαδραματίστηκαν έξω από το Εφετείο Αθηνών... Αφότου ανακοινώθηκε η απόφαση για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως «εγκληματική οργάνωση» και επτά μελών της για τη διεύθυνση και τον συντονισμό των δολοφονικών της ενεργειών, οι 20.000 διαδηλωτές «πλημμύρισαν» τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και τους δρόμους γύρω από το Εφετείο και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Δείτε όσα δήλωσε στην εκπομπή η εισαγγελέας, Αριστοτέλεια Δόγκα, διά των νομικών της εκπροσώπων, για την επίθεση που δέχθηκε σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι της.

Κοντά μας σήμερα βρέθηκε η Αριστούλα, η μητέρα του 25χρονου ειδικού φρουρού που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο. 10 μήνες μετά τον τραγικό χαμό του γιου της, η ίδια κάνει έκκληση για μάρτυρες που θα αποκαλύψουν την αλήθεια. Παράλληλα, μαζί με τον ειδικό δικαστικό πραγματογνώμονα, Αναστάσιο Δέδε, κάναμε αυτοψία στο σημείο του δυστυχήματος. Τι αποκαλύπτουν κάμερες κλειστού κυκλώματος.

Έγκυος καταγγέλει πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον γυναικολόγο που έχει κατηγορηθεί για ασελγείς πράξεις σε ασθενείς, μέσα στο ιατρείο του. Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ της δημοσιογράφου μας, Ρίας Τσοχαντάρη.

Κοντά μας σήμερα βρέθηκε ο κομμωτής, Κωνσταντίνος Κουτούπης, ο οποίος μαζί με την ομάδα του, προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας. Ο κομμωτής που έχει μπει στο βιβλίο Γκίνες για την ταχύτητά του, έδωσε τη δική του χείρα βοηθείας στους κατοίκους τις πολύπαθης θεσσαλικής πόλης, με κίνητρό του την αγάπη για τον συνάνθρωπο και το μεγαλείο της προσφοράς.

Κοντά μας σήμερα βρέθηκε η Γιώτα, μια γυναίκα-πηγή έμπνευσης... Η Γιώτα γεννήθηκε με αναπηρία στο αριστερό της χέρι και αντιμετώπισε από μικρή το bullying των συμμαθητών της, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα! Σήμερα εργάζεται ως επαγγελματίας κομμώτρια, ενώ γεμίζει τον ελεύθερό της χρόνο με χειροτεχνίες!

#StarAlithies #StarChannelTV #star

8cijSgz-X98