ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 6.3.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Αποστολή στην Βενετία… Η κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με την Ζήνα είναι η μοναδική εκπομπή που βρέθηκε για 48 ώρες στην πόλη που έγινε το επίκεντρο της Ευρώπης με την έξαρση του κορονοϊού.
Συναντήσαμε Έλληνες που μας μιλούν για τον φόβο αυτής της φονικής γρίπης. Η ακύρωση του φετινού καρναβαλιού, η γέφυρα των στεναγμών, το Rialto και το μουσείο Μουράνο. Μία διαφορετική ξενάγηση με την δική μας οπτική στην πόλη του έρωτα!

31 τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 21 είναι οι εκδρομείς που επέστρεψαν απ΄ τους Αγίους Τόπους. Στο μικροσκόπιο όλα τα "ύποπτα" περιστατικά. Εν αναμονή νέων ανακοινώσεων από τις αρχές. Ζωντανές συνδέσεις με επιστήμονες και ειδικούς.

Εκοιμήθη ο πατήρ Γερβάσιος, ο "Αγιος των Φυλακών", που είχε κάτω από τις "φτερούγες" του χιλιάδες κρατούμενους. Η τελευταία του συνέντευξη στην εκπομπή μας και τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Με τις κάμερες της εκπομπής παραμένουμε στα κομβικά σημεία του Εβρου, εκεί που καθημερινά τα τελευταία 24ωρα οι δυνάμεις του Στρατού και της Αστυνομίας, με τη συμπαράσταση και στήριξη των πολιτών, δίνουν τη δική τους μάχη για να εμποδίσουν την είσοδο παράνομων μεταναστών στη χώρα. Κοντά μας σε ζωντανές συνδέσεις άνθρωποι που επί χρόνια περιθάλπτουν όσους περνούν τα σύνορα, λειτουργώντας με ανθρωπισμό και ευαισθησία. Οι δύο όψεις ενός "σκληρού" νομίσματος ...

Η Ρούλα Κουσκουρή μιλά με γυναίκες του Εβρου, ηρωίδες μάνες, γιαγιάδες και συζύγους, που δε διστάζουν να βρίσκονται πάντα στην "πρώτη γραμμή" των γεγονότων. Η καθημερινή συμπαράσταση και στήριξή τους είναι πολύ σημαντική, καθώς είναι εκείνες που δίνουν δύναμη, εμψυχώνουν και κρατούν δεμένες τις οικογένειές τους, σε εύκολες και δύσκολες συνθήκες. Τα λόγια τους μήνυμα δύναμης και μεγαλείου ψυχής, μήνυμα πίστης. "Εχουμε προστάτη τον Αη Γιώργη ... Η αγάπη μου είναι εδώ στον τόπο μου και θέλω να το πω δυνατά, να ακουστεί ... Αυτή η "πινέζα" κρατάει όλη την Ελλάδα".


#StarAlithies #StarChannelTV #star
34uyoRauDQ4