ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 5.1.2021

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Κοντά μας έρχεται ο Κωνσταντίνος Κούλης ο ανθυπαστυνόμος που τιμήθηκε για την ηρωική του πράξη με την υπέρτατη διάκριση του αστυνομικού Σταυρού. Η αμφισβήτηση και η δικαίωση που άργησε για εκείνον μετά από καταδίωξη ένοπλου ληστή που είχε τραγική κατάληξη για τον συνάδελφό του.

 

Αποκλειστικό! Ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε τον 26χρονο σερβιτόρο, έξω από το μαγαζί που εργαζόταν στη Νέα Ιωνία, με αποτέλεσμα εκείνος να βρει τραγικό θάνατο λίγες μέρες μετά, ανοίγει την καρδιά του στην εκπομπή μας. Κοντά μας και ο δικηγόρος του Σταύρος Γεωργίου

 

Αποκλειστικό για πρώτη φορά μιλάει η αδελφή Γιώργου Νικολαίδη μετά την αποκάλυψη, μετά θάνατον του φυσικού αυτουργού της δολοφονίας του. 23 χρόνια μετά έπεσε με παράξενο τρόπο η αυλαία στην πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας

 

Για πρώτη φορά! Τι υποστηρίζει η πλευρά του γυναικολόγου της Ρόδου που κατηγορείται από 20 γυναίκες για ασελγείς πράξεις μέσα στο ιατρείο του. Ρεπορτάζ και αποκαλύψεις για την υπόθεση.

 

Η Μαρίνα Τσιντικίδου αφήνει πίσω της τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας της Ευρώπης και μετά τις απώλειες των δικών της ανθρώπων κάνει μια καινούργια αρχή και ξαναγίνεται φοιτήτρια. Ο  λόγος για τον οποίο επέλεξε να μην αποκτήσει παιδί, οι απίστευτες φοβίες της, ο δρόμος της ψυχανάλυσης και το κυνήγι της ευτυχίας!

 

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #stareXJK0VrhIus