ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 5.11.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Lockdown σε όλη τη χώρα από τα ξημερώματα του Σαββάτου ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Στις δικαστικές αίθουσες φτάνει η υπόθεση της μικρής Αλεξίας, της μαθήτριας που τραυματίστηκε σοβαρά από αδέσποτη σφαίρα. Ποια είναι η τελευταία εξέλιξη.

Γενικό lockdown για όλη τη χώρα μετά τα αρνητικά ρεκόρ κρουσμάτων και διασωληνωμένων. Προσωπικές ιστορίες ανθρώπων σε κρίση λόγω του κορονοϊού. Απόγνωση και αγωνία για την επόμενη μέρα για καταστηματάρχες, επιχειρηματίες και ανθρώπους του μεροκάματου. Αυτοψία και μαρτυρίες στην ήδη "λαβωμένη" Θεσσαλονίκη, αλλά και τη Χαλκιδική.

Η προσφορά αγάπης συνεχίζεται. Οι εθελοντές δότες μυελού των οστών χαρίζουν ελπίδα στους ασθενείς που χρειάζονται μεταμόσχευση. Πώς μπορεί κάποιος να εγγραφεί και να γίνει με απλό τρόπο εθελοντής δότης μυελού των οστών ακόμη και από το σπίτι του. Το lockdown δεν επηρέασε την προσφορά αγάπης στον συνάνθρωπο. Αυξάνονται οι εθελοντές δότες που χαρίζουν μόσχευμα εν μέσω πανδημίας. Κοντά μας ο Αχιλλέας που έγινε δότης μυελού των οστών σώζοντας έναν συνάνθρωπό του από το... απόθεμα της ψυχής του. Πώς βιώνει το συναίσθημα της προσφοράς.

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star
SqM6FOVbBEQ