ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 4.11.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 19χρονης από το Κορωπί που αγνοείται εδώ και 20 μέρες. Όλο το ρεπορτάζ.

 

Εξέλιξη στην υπόθεση του Λαέρτη. Να μην κλείσει ο φάκελος του θανάτου του 37χρονου ζητά η οικογένειά του. Γιατί βρέθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία.

 

Αποστολή στον Βόλο που έχει βυθιστεί στο πένθος από τον χαμό του 22χρονου Στέλιου σε τροχαίο δυστύχημα. Απευθείας σύνδεση με τον πατέρα του αδικοχαμένου νεαρού. Τα αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες του τροχαίου με τη μηχανή του. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας και το δεύτερο "χτύπημα" για την οικογένειά του.

 

Σοκ από μακάβριο λάθος στη Ρόδο! Έκαναν την κηδεία του 73χρονου πατέρα τους και 40 μέρες μετά, έμαθαν πως είναι ζωντανός. Τι λένε οι δύο γιοι του ηλικιωμένου. Απευθείας σύνδεση.

 

Μαζί μας η μητέρα ενός μικρού μαχητή. Ο 2,5 ετών σήμερα, Δημήτρης, γεννήθηκε πρόωρα και διαγνώσθηκε με εγκεφαλική παράλυση. Η δύσκολη καθημερινότητα, τα περίεργα βλέμματα και οι μεγάλες νίκες της οικογένειας.

 

Το success story πίσω από το εργοστάσιο στο Νευροκόπι που παρασκευάζει 70.000 μάσκες το 24ωρο και τροφοδοτεί όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Απευθείας σύνδεση με την ψυχή της βιοτεχνίας, το ζευγάρι που αυτό το διάστημα έχει δουλειές με... μάσκες.

 

Εγκαινιάζουμε σήμερα τη νέα στήλη της εκπομπής και μπαίνουμε στην κουζίνα της γιαγιάς! Η αγαπημένη μαγείρισσα της εκπομπής, Εύα Παρακεντάκη, βγαίνει για λίγο από τη φιλόξενη τηλεοπτική κουζίνα της και ταξιδεύει στα πιο όμορφα χωριά της Κρήτης, συναντά τις πιο γλυκές γιαγιάδες και εκείνες μοιράζονται μαζί μας τις συνταγές και τα καλά φυλαγμένα μυστικά τους. Πρώτη στάση η Γαλιά Ηρακλείου. Η Ειρήνη Μακρυδάκη μας ανοίγει την παραδοσιακή κουζίνα της και μας ετοιμάζει παραδοσιακές χειρομυλόπιτες με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

 

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #starGEXfy78gY0w