ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 3.3.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη


Απευθείας σύνδεση με το Υπουργείο Υγείας και την Κατερίνα Παπακωστοπούλου, τη δημοσιογράφο του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR, που μας μεταφέρει τις τελευταίες ανακοινώσεις για την εξάπλωση και αντιμετώπιση του κορονοϊούσ τη χώρα μας. Δεκατέσσερα σχολεία έχουν κλείσει επειδή είχαν επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα ενώ άλλα 14 έκλεισαν γιατί είχαν κάνει εκδρομές στις πληττόμενες περιοχές της Ιταλίας. Η έμφαση στην προστασία των ευπαθών ομάδων και η ανάγκη περιορισμού της εποχικής γρίπης, προκειμένου να αποσυμφορηθεί το ΕΣΥ. Σε ποιες περιπτώσεις οι πολίτες πρέπει να καλούν τον ΕΟΔΔΥ. Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

Με την κάμερα της εκπομπής βρεθήκαμε στην ουδέτερη ζώνη του Εβρου και καταγράψαμε όλο το βράδυ όλα όσα συμβαίνουν στα σύνορα. Εκατοντάδες οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που ζητούν να εισέλθουν στη χώρα μας. Σταθήκαμε λίγα μέτρα πιο κάτω από το συρματόπλεγμα, εκεί όπου οι στρατιώτες μας απωθούν όσους προσπαθούν να περάσουν παράνομα τα σύνορα. Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

Συνεχίστηκε σήμερα σε κλίμα έντασης η δίκη για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Η απίστευτη "παράσταση" που έδωσε ο Ροδίτης κατηγορούμενος, όπως χαρακτήρισε τη στάση του μέσα στο Δικαστήριο η Εισαγγελέας της έδρας. Οι ακατάληπτες δηλώσεις του και η επίθεση στο δικηγόρο του κ. Μαντά, στο συγκατηγορούμενό του, στους αστυνομικούς αλλά και στη γιαγιά του. Οι εξελίξεις στο κομμάτι της εκπροσώπησής του στη δίκη. Ολες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

Απευθείας σύνδεση με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών και τη Γιώτα Κηπουρού για τις εξελίξεις στη δίκη του γνωστού ηθοποιού Γιώργου Καρκά, που κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά έναν οδηγό ταξί. Η Εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να κηρυχθεί ο κατηγορούμενος αθώος για το αδίκημα του βιασμού ενώ πρότεινε την ενοχή του ως προς το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Παραθέτουμε το σκεπτικό. "Εχουν διατυπωθεί εκατέρωθεν αντικρουόμενοι ισχυρισμοί για το τί έχει συμβεί την επίμαχη βραδιά. Για όλα όσα έχουν διατυπωθεί υπάρχει ένας αντίλογος. Ομως υπάρχει ένα αποδεικτικό στοιχείο στη δικογραφία για το οποίο δε μπορεί να υπάρξει αντίλογος. Η έκθεση DNA της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών. Σε αυτή προκύπτει ότι δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος DNA του κατηγορούμενου στον οδηγό ταξί".
SBIY_SHCC88