ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 3.12.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Μαζί μας ο Βασίλης Παπακώστας - αστυνομικός διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Απίστευτη έξαρση της απάτης στο ηλεκτρονικό εμπόριο λόγω του lockdown. Πώς επιτήδειοι "ξαφρίζουμε" χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς κλέβοντας κωδικούς καρτών.

 

Πέφτει "φως" στην άγρια δολοφονία της Σαντορίνης. Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες! Απολογείται αύριο ο 20χρονος που ομολόγησε πως σκότωσε και έκαψε τον 69χρονο ιδιοκτήτη ξενοδοχείου για 200 ευρώ. Τι ισχυρίστηκε ο φερόμενος ως δράστης. Μαζί μας ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Απόστολος Λύτρας

 

Στα δικαστήρια σήμερα η συζήτηση για την επιμέλεια της 10χρονης που είχε πέσει θύμα αρπαγής στη Θεσσαλονίκη. Ο παππούς και η γιαγιά της 10χρονης σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση. Απευθείας σύνδεση.

 

Μακάβριο λάθος έβαλε σε περιπέτεια μια ολόκληρη οικογένεια! Πήγαν να θάψουν τον πατέρα τους στον οικογενειακό τάφο που είχε αγοράσει ο ίδιος και πλήρωνε επί 15 χρόνια, αλλά βρήκαν μέσα ξένα οστά και ένα πολυτελές μνήμα. Η απίστευτη γραφειοκρατία που δεν τους αφήνει να προχωρήσουν στο τελευταίο αντίο.

 

Κοντά μας ο παπα-ΠΑΟΚ, ο φύλακας άγγελος των παιδιών που με τα πολύτιμα λόγια του και τις συμβουλές του σας γεμίζει την καρδιά!

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star
I2fsuPqfxD4