ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 30.9.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Απολογείται στον ανακριτή, ο οποίος διενεργεί έρευνα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ο Ηλίας Ψινάκης. Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα είναι ένας εκ των 20 κατηγορουμένων για την πυρκαγιά η οποία στοίχισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους.

Πόρισμα-"καταπέλτης" για το τροχαίο στην παραλιακή που στοίχισε τη ζωή στον Αδαμάντιο Μαντή. Τι "έδειξε" για τον οδηγό που έπεσε πάνω στο όχημα του 21χρονου πολίστα. Απευθείας σύνδεση με τη μητέρα του.

Μαζί μας μια μανούλα που βίωσε την πιο τραγική απώλεια. Η Μαρία έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και μέσα σε 48 ώρες εκείνο "έφυγε" από τη ζωή, εξαιτίας ιατρικής αμέλειας, όπως καταγγέλουν οι γονείς του, ενώ η παιδίατρος καταδικάστηκε. Τα αμέτρητα "γιατί" που παραμένουν αναπάντητα και το μήνυμα που στέλνει σε άλλες μανούλες.

Κοντά μας έρχεται ένας αληθινός αγωνιστής της ζωής. Ο 39χρονος Δήμος έμαθε να ζει με την κυστική ίνωση. Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η αποκάλυψη της αλήθειας που άργησε να έρθει, η σωτήρια μεταμόσχευση και η δεύτερη ευκαιρία για μια νέα ζωή.

Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός "τύφλα να 'χει" ο... κορονοϊός! Το ζευγάρι που δεν το έβαλε κάτω με τις συνεχείς αναβολές του γάμου του, λόγω της πανδημίας και έκανε την πιο ανατρεπτική φωτογράφιση!

 

#StarAlithies #StarChannelTV #starlUzWU4a2wwE