ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 30.11.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Αποστολή στην Κατερίνη, εκεί όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος σε ένα ασύλληπτο οικογενειακό δράμα. "Έφυγε" χτυπημένος από κορονοϊό ο 37χρονος που πριν έναν χρόνο έχασε την 29χρονη σύζυγό του, λίγα 24ωρα αφότου έφερε στη ζωή το μωράκι τους. Συγκλονίζει ο πατέρας του 37χρονου. Η κατάθεση ψυχής της θείας του στην εκπομπή. Τι λέει ο ιερέας του χωριού για το τραγικό παιχνίδι της μοίρας.

 

Ριφιφί-μυστήριο από το θησαυροφυλάκιο μεγάλης τράπεζας. Πώς έκαναν "φτερά" χρήματα, λίρες και σπάνια κοσμήματα, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ από "χρυσές" θυρίδες. Στο μικροσκόπιο οι επαφές των τεσσάρων θυμάτων. Focus στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Όλο το ρεπορτάζ.

 

"Θρίλερ" στη Σαντορίνη! Τι κρύβεται πίσω από τον μυστηριώδη θάνατο γνωστού επιχειρηματία. Εντοπίστηκε νεκρός μετά από πυρκαγιά στο ξενοδοχείο του. Τι δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση. Τι λέει στενή φίλη του επιχειρηματία.

 

Ιστορίες ανθρώπων με τσακισμένα όνειρα που βρέθηκαν από τη μία στιγμή στην άλλη στον δρόμο, αλλά στάθηκαν όρθιοι και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο. Με την κάμερα της εκπομπής και με ξεναγό τον διακεκριμένο ιατροδικαστή, αλλά και πρόεδρο του κέντρου υποδοχής και αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, Γρήγορη Λέων, επισκεφθήκαμε το ανακαινισμένο και πλήρως εξοπλισμένο πολυδύναμο κέντρο αστέγων το οποίο μπορεί να εξασφαλίσει σε 400 συνανθρώπους μας αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και μοιραστήκαμε αλήθειες βγαλμένες από την ψυχή των ανθρώπων που έμειναν χωρίς στέγη.

#StarAlithies #StarChannelTV #star