ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 28.9.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Με αποκαλύψεις συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού. Απευθείας σύνδεση με το Δικαστικό Μέγαρο. Η μαρτυρία μιας γυναίκας που θα συζητηθεί!

Δύο κολλητοί φίλοι, μόλις 20 χρονών, έφυγαν μαζί από τη ζωή, σε τραγικό τροχαίο με τη μηχανή, βυθίζοντας στο πένθος τη Σαλαμίνα. Οι τραγικές συμπτώσεις... Τι λέει στην εκπομπή ο πατέρας του οδηγού και η θεία του συνοδηγού.

Αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής μας, ενώ έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ο 76χρονος που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε βάρος των τεσσάρων ανήλικων εγγονών του, στην παιδική χαρά, μετά από καταγγελία. Τι λέει για όσα τον έχουν κατηγορήσει.

Κι όμως, κάποιοι την πίστεψαν! Πώς η "βοσκοπούλα από τη Μανωλάδα" έγινε η "Αγία Αθανασία του Αιγάλεω" και εξαπάτησε χιλιάδες πιστούς. Μαρτυρίες που θα κάνουν αίσθηση!

Κοντά μας έρχεται ο Τάκης Χήρας από το GNTM. Ο εθισμός στο αλκοόλ στα 13 του, τα "άγρια" παιδικά χρόνια, τα επιχειρηματικά"ναυάγια" και οι άνθρωποι που του έδωσαν ώθηση για να βγει από τον εφιάλτη...

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star

fn4QQdlYvpg