ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 27.1.2021

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Αποκαλύψεις Γιώργου Καραϊβαζ και Αναστασίου Δέδε, Ειδικού Δικαστικού Πραγματογνωμονα για τις συνθήκες του τραγικού θανάτου του Σηφη Βαλυρακη στον αέρα της εκπομπής μας. Πως βρέθηκε εκτός σκάφους το σώμα του πρώην Υπουργού και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ; Ποιοι και γιατί είχαν διένεξη μαζί του στο σημείο του συμβάντος; Τι λέει ο ψαράς που ανέσυρε τη σορό του; Τι αναμένεται από τη νέα και συμπληρωματική ιατροδικαστικη έρευνα;

 

Η Ζήνα Κουτσελίνη μιλά για μια μοναδική μουσική στιγμή που αναμένουμε με ανυπομονησία!  Οι λαϊκές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου ενώνονται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης στην πρώτη παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία με αγαπημένα τραγούδια που έχουν αγγίξει τις ψυχές του κόσμου!  30 Ιανουαρίου στις 21:00μμ στην Πύλη Αξιού μας υπόσχονται μια μοναδική βραδιά και μια έκπληξη- αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη!

 

Σημαντικές αποκαλύψεις για την υπόθεση με το βιτριόλι κάνει ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας. Οκτώ μήνες μετά την επίθεση στην Καλλιθέα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η Ιωάννα δίνει καθημερινά μια σκληρή μάχη. Μετά και τις εκτιμήσεις των γιατρών της, χρειάζονται περισσότερες από 30 χειρουργικές επεμβάσεις, ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί μέσα στα συντρίμμια της ζωής της, τον χαμένο της εαυτό. Η τραγική ιστορία που βιώνει, ωστόσο, έχει προκαλέσει μια παγκόσμια εκστρατεία αγάπης και αλληλεγγύης που έχει φύγει πλέον πέρα από τα ελληνικά σύνορα με πρωτοβουλία της Αννίτας Ναθαναήλ. Όπως αναφέρει και ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, μέσω της παγκοσμίως αναγνωρισμένης πλατφόρμας GoFundme έχει ξεκινήσει ένας μαραθώνιος αγάπης, συμπαράστασης και οικονομικής ενίσχυσης της Ιωάννας.

 

Αποκλειστικά στην εκπομπή μας, ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας μετά την απόφαση να μπει η υπόθεση του μοιραίου τροχαίου στο αρχείο. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος για πρώτη φορά δίνει την απάντησή της οικογένειας:, ‘’Ο μάρτυρας δεν εμφανίστηκε τώρα, αλλά από το 2016 ζήτησε να καταθέσει και η Εισαγγελία δεν τον κάλεσε ποτέ. Είναι δυνατόν αυτό που ζήτησε η οικογένεια, δηλαδή η υπόθεση να πάει στα δικαστήρια, να μην το εισηγηθεί ούτε ένας εισαγγελέας..

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star
epffFCkKaGE