ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 26.1.2021

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη


Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού- Η Ντόρα Ψαλτοπούλου, Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής του ΕKΠΑ, Παθολόγος στις "Αλήθειες με τη Ζήνα".

 

Ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου βρίσκεται σήμερα στις "Αλήθειες με τη Ζήνα" και μας εξηγεί σημαντικές λεπτομέρειες των υποθέσεων σεξουαλικής κακοποίησης και ασέλγειας ανηλίκων - πως αντιμετωπιζονται από την ελληνική Δικαιοσύνη

 

Αποκλειστικά στην εκπομπή μας η μητέρα του 38χρονου προπονητή που κατηγορείται για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης αθλήτριας ιστιοπλοΐας όταν ήταν 11 ετών: "Όταν πηγαίναμε στο μαγαζί συναντούσαμε την μάνα της κοπέλας και μας έλεγε τι καλό παιδί ο γιος σας.. Εγώ της έλεγα πως έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας και μου απαντούσε "Ε.. Και; θα είναι ευτυχισμένοι.. ".. Ψάχναμε να βρούμε τι έγινε ξαφνικά.. Οι γονείς της κοπέλας δεν σηκωναν ούτε το τηλέφωνο μέχρι που προσποιηθηκα ότι είμαι άλλη και όταν τελικά το σήκωσε η γιαγιά μου είπε "έχεις το θράσος και παίρνεις τηλέφωνο; ο γιος σου βίασε το παιδί μας".

 

Ονειρευόταν μια ζωή ενός επιτυχημένου αθλητή, που κλωτσούσε με δύναμη την μπάλα και αυτή έφτανε μακριά.  Μια στιγμή όμως ήταν αρκετή για να μεγαλώσει ξαφνικά και ο ήχος ενός κλειδιού να τον παγιδεύει στο εφιαλτικό δωμάτιο όπου κακοποιήθηκε η αγνότητα του. Ο 38χρονος -σήμερα- αθλητής πάλεψε με τους δαίμονές του και σήμερα μιλά στην εκπομπή μας βροντερά για όσα είχε καλά κρυμμένα μέσα του, για τον εαυτό που ‘’τιμωρούσε’’, όπως μας λέει.

 

Ευγνωμοσύνη που απολαμβάνει το δώρο της ζωής μέσα από σκληρές δοκιμασίες εκφράζει η Πόπη Χατζηδημητρίου μέσα από τη συνέντευξη της στον Σπύρο Σιγούρο. Η αγαπημένη δημοσιογράφος και μια από τις πλέον χαρακτηριστικές τηλεοπτικές παρουσίες μιλά για τις προκλήσεις που βίωσε και αντιμετώπισε με την περιπέτεια της υγείας της. Μέσα από τον φιλικό κ ανθρώπινο λόγο της εμφάνισε ενσυναίσθηση  αλλά και υποστηρικτική διάθεση σε όλους όσους βιώνουν είτε θέματα υγείας είτε οικονομικά αδιέξοδα.

 

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #starL-YrJan_ruo