ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 26.11.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 26χρονου στις Σπέτσες. Όλα όσα κατέθεσαν στις αρχές οι αυτόπτες μάρτυρες. Τι έγινε στη μοιραία βόλτα με τις μηχανές. Ποια ήταν τα τελευταία λόγια του 26χρονου. Αποκλειστικά στην εκπομπή μας η μητέρα του 26χρονου.

 

Μαζί μας ο καταξιωμένος ποινικολόγος, Θεόδωρος Μαντάς. Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες η βεντέτα της Ζακύνθου. Παράλληλα, έφεση άσκησε το δημόσιο για την υπόθεση του θανάτου του 11χρονου Μάριου από "αδέσποτη" σφαίρα κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής.

 

Τραγικό θάνατο στην άσφαλτο βρήκε μια 20χρονη, όταν παρασύρθηκε από μηχανή μπροστά στα μάτια του φίλου της στη Λεωφόρο Βουλιαγμένη. Τι λέει στην εκπομπή ο αδελφός της 20χρονης και η έκκληση που κάνει για αυτόπτες μάρτυρες.

 

Παγκόσμια θλίψη για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα. Η Τζοβάνα Φραγκούλη μοιράζεται μαζί μας τη μοναδική εμπειρία από τη γνωριμία της με τον Μαραντόνα, όταν για τις ανάγκες της εκπομπής "Πες το και θα γίνει" τον συνάντησε στην Ιταλία, μαζί με έναν μικρό θαυμαστή του από την Κάλυμνο.

 

Θλίψη για τον θάνατο της Σάσας Μανέτα. "Έφυγε" η πρώτη κυρία της ΥΕΝΕΔ που έγραφε μουσικά διαμάντια και έλαμπε ακόμη και όταν έσβηναν οι τηλεοπτικοί προβολείς.
#StarAlithies #StarChannelTV #star
kFJuAgy8Kpc