ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 26.10.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Μαζί μας η χήρα του Δημήτρη Γραικού. Λίγα 24ωρα μετά την καταδίκη σε ισόβια του 46χρονου για τη δολοφονία του συζύγου της, η Δέσποινα Τσακαλίδου σε μία εξομολόγηση ψυχής, ανήμερα της γιορτής του συζύγου της, για όσα έζησε όλα αυτά τα χρόνια. Απευθείας σύνδεση.

Οικογενειακή τραγωδία στο Πέραμα. 21χρονος ειδικός φρουρός πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό και συνάδελφό του. Ζωντανή σύνδεση.

Καταγγελία-σοκ γονέων στη Ρόδο. 12χρονη χαρακώθηκε υπακούοντας εντολές μέσω chat room. Σύμφωνα με την οικογένειά της, την παρότρυναν να στείλει γυμνές φωτογραφίες, την απειλούσαν και την εκβίαζαν. Πώς αποκαλύφθηκε η "ομηρεία" που βίωνε. Απευθείας σύνδεση.

11η μέρα αγωνίας για την 83χρονη που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Εθελοντές και drones στην επιχείρηση αναζήτησης. Με την κάμερα της εκπομπής και την εθελοντική ομάδα "χτενίσαμε" την περιοχή, καταγράφοντας την προσπάθεια εντοπισμού.

Δύο χρόνια από τη δολοφονία του 35χρονου, Κωνσταντίνου Κατσίφα και η οικογένειά του περιμένει απαντήσεις και δικαίωση. Το παράλληλο μνημόσυνο σε Αθήνα και Βουλιαράτες.

Μαζί μας μια αισιόδοξη γυναίκα που αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους τους ασθενείς. Η Λιάνα αντιμετώπισε τον καρκίνο με αισιοδοξία και μετέτρεψε τις γκρίζες αποχρώσεις σε χρώμα...

Σήμερα, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Δημητρίου, η κάμερα της εκπομπής μας βρέθηκε στη «εορτάζουσα» Θεσσαλονίκη, την πόλη που γεννήθηκε, έζησε και μαρτύρησε ο Άγιος Δημήτριος και τον μεγαλοπρεπή ναό του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτη! Στο «φως» χειρόγραφες επιστολές από μαρτυρίες θαυμάτων και το ευλογημένο μύρο!

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star
Ml3iGzwm088