ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 25.2.2021

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Μαζί μας ο ψυχίατρος Δήμητρης Σούρας μας εξηγεί πως ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας μπορεί να κρύβει μέσα του έναν παιδεραστή.. Πως ένα θύμα κακοποίησης μπορεί να μεταμορφωθεί σε θύτη..

 

Κοντά μας ο γνωστός ποινικολόγος Αντώνης Ξυλουργίδης. Μας προσφέρει τις πολύτιμες νομικές γνώσεις του για το σκάνδαλο που ταλανίζει τον χώρο της τέχνης  τους χρόνους παραγραφής και τις ποινές που προβλέπονται για τα σεξουαλικά αδικήματα.

 

Στην ανακρίτρια ο Δημήτρης Λιγνάδης. Τι θα επικαλεστεί για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή που τον βαρύνει.

 

Έκρηξη του Βασίλη Ζούλια στη Ζήνα Κουτσελίνη για τις προειδοποιήσεις του Αλέξη Κούγια που τον αφορούν. Ο διεθνούς φήμης μόδιστρος δεν έμεινε άπραγος στις αντιδράσεις του γνωστού ποινικολόγου και τις δηλώσεις του περί ‘’επαγγελματιών ομοφυλόφιλων’’. ‘’Απογοητεύτηκα με όσα δήλωσε ο κ. Κούγιας.. Εξοργίστηκα ..Το θέμα είναι βαθιά κοινωνικό..”, είπε ο σχεδιαστής ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου Σπύρου Χαριτάτου αν φοβάται τυχόν μήνυση από τον γνωστό ποινικολόγο για όσα δήλωσε στο πρόσωπο του, απάντησε σε έντονο ύφος “Είναι δυνατόν να φοβάμαι; Θα τρομοκρατήσει όλη την Ελλάδα ο κύριος Κούγιας; Για όνομα του Θεού με αυτόν τον άνθρωπο πια. Θα είμαστε 500 από εδώ με εμένα και απέναντι εκείνος μόνος του!” Παρέμβαση που αφύπνισε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις δηλώσεις Κούγια είχαμε και από τον Υπ/μο Α’ Μιχάλη Λώλη: ΄''Αλλο ομοφυλοφιλία και άλλο παιδοφιλία και παιδοβιασμός''!

 

 

 

 

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star

yXLsvPqPNZ8