ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 24.4.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, έναν μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή, που αγαπήθηκε φανατικά και μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια των ανθρώπων.

 

'Εξι χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από την ζωή μετά από πολυετή και γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αγαπημένοι συνάδελφοι του ηθοποιού  αλλά και η τελευταία σύντροφός του,  Αλεξάνδρα Ούστα μοιράζονται άγνωστες στιγμές του πολυτάλαντου κωμικού και συγκινούν.

 

Η οικογένεια του  Ελληνοαμερικανού  επιχειρηματία Φώτη Ντουλός ζητά να γίνει η δίκη ακόμη και μετά το θάνατό του για να δικαιωθεί η μνήμη του.

Η αδερφή του μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στη Ρούλα Κουσκουρή και για όλες τις λεπτομέρειες της μυστηριώδους  εξαφάνισης της συζυγου τουΤζένιφερ, τις κατηγορίες που αποδόθηκαν στον επιχειρηματία για την δολοφονία της, την κράτηση του στη φυλακή και στη συνέχεια στον κατ' οίκον περιορισμό του μέχρι και την ημέρα της αυτοκτονίας του.

 

Η γιαγιά Σοφία είναι 102 ετών αλλά με το δυναμικό της χαρακτήρα παραδίδει μαθήματα ζωής σε πολύ νεότερους! Στο πλευρό της στέκεται πάντα με αγάπη και τρυφερότητα ο εγγονός της, ο χορογράφος και ηθοποιός Κωνσταντίνος Μενούνος, που της έχει μεγάλη αδυναμία! Η γιαγιά Σοφία τραγουδά και χορεύει με την καρδιά της ενώ μας συμβουλεύει όταν ξέρουμε τι θέλουμε και είμαστε καλοπροαίρετοι να μην ακούμε όσα λέγονται από τους γύρω. "Να λες ναι, αλλά από το ένα θα μπαίνουν από το άλλο θα βγαίνουν!". Μια γιαγιά γλυκύτατη που αγαπά τη ζωή και τους γύρω της.

 

Η Λουκία Παπαδάκη, που εδώ και χρόνια δε δίνει συνεντεύξεις, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και μοιράστηκε μαζί μας τις ουσιαστικότερες αλήθειες της ζωής και της καριέρας της. Με απίστευτο χιούμορ κάνει την αυτοκριτική της και παραδέχεται ότι πλέον, μετά από δουλειά με τον εαυτό της, "υπερασπίζεται και παρακάμπτει ταυτοχρόνως το εγώ" της. Η υπομονή και η απόλυτη αυταπάρνηση που της δίδαξε ο γιος της, ο οποίος είναι η "ολοζώντανη και τεράστια αλήθεια" της ζωής της. Οι δύο γάμοι της και η απαίτηση να την καλύπτει πλέον απόλυτα ο σύντροφός της.

#StarAlithies #StarChannelTV