ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 23.9.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Πέμπτη ημέρα αγωνίας για τη 40χρονη φαρμακοποιό που αγνοείται. Τι μας λέει η μητέρα της που ζει δραματικές ώρες. Απευθείας σύνδεση με την Καρδίτσα.

Για πρώτη φορά, τι λέει ο 48χρονος που κατηγορείται πως πυροβόλησε και σκότωσε συγχωριανό του και τραυμάτισε τον αδελφό του για ασήμαντη αφορμή, στην Πρέβεζα.

Αναβιώνει σήμερα στις δικαστικές αίθουσες η πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του συγγραφέα, Μένη Κουμανταρέα. Οι δύο κατηγορούμενοι που είχαν κριθεί ομόφωνα ένοχοι για το στυγερό έγκλημα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, θα επιχειρήσουν να σπάσουν τα ισόβια που τους είχαν επιβληθεί. Αποκαλύψεις μέσα στο δικαστήριο για τα προφητικά αποσπάσματα του βιβλίου του.

Ανοίγει νέος κύκλος ερευνών για το θρίλερ του θανάτου του Λαέρτη. Ποιος ο τελικός προορισμός του 37χρονου διανομέα και γιατί δεν είχε ενημερώσει την οικογένειά του, όπως συνήθιζε. Τα λάθη και οι παραλείψεις που έγιναν. Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου και ένα από τα τελευταία άτομα που τον συνάντησε ζωντανό, σε μια συνέντευξη με αποκαλύψεις. Όλες οι εξελίξεις και απευθείας σύνδεση.

Αποστολή στην Κρήτη. Ένας χείμαρρος τον χώρισε για πάντα από τον μοναχογιό του και τη νύφη του. Ο ηρωικός Κρητικός, Μανώλης Γιαννακάκης, έγινε παππούς και πατέρας για τη 2χρονη εγγονούλα του, που έμεινε πίσω. Μας άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του, στον Κρούστα Λασιθίου και μαζί και την καρδιά του.

Κοντά μας έρχεται μια γενναία μητέρα που βίωσε την απώλεια του 13χρονου γιου της, αλλά βρήκε τη δύναμη να κρατά ζωντανή την ελπίδα σε άλλους ασθενείς, μεταφέροντας το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας, θυμίζοντας πως "ο ήλιος θα ξαναβγεί".

Μετά το «σφυροκόπημα» της κακοκαιρίας «Ιανός» σε πλήθος περιοχών της χώρας μας, ο Σάκης Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή και μας ενημέρωσε για το νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star


oLUwJS2yFqo