ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 23.3.2021

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Πώς θα φτάσει στα δικαστήρια ο βιασμός που κατήγγειλε ο Δ. Άνθης παρά την παραγραφή και την αρχειοθέτηση; Αποκλειστικά στη Ζήνα Κουτσελίνη, ο Εμ. Ροδουσάκης- συνήγορος υπεράσπισης του καταγγελλόμενου.

 

''Η μητέρα μου αισθάνεται ευγνώμων για τη ζωή που της χάρισε ο  23χρονος Ιάσων, ο οποίος σήμερα δεν βρίσκεται στη ζωή'', δηλώνει συγκινημένος στη Ζήνα Κουτσελίνη και τον Στρατή Λημνιό, ο γιος 57χρονης η οποία απέκτησε μια δεύτερη ευκαιρία με το μόσχευμα του αδικοχαμένου νέου -θύματος της ασφάλτου, μετά από το τροχαίο που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Η πράξη της οικογένειας του Ιάσονα θα μείνει βαθιά χαραγμένη στις ψυχές και τη συνείδηση των συνανθρώπων μας που κέρδισαν πίσω τη ζωή τους και το υπέρτατο αγαθό.

 

''Eίδα με τα μάτια μου πώς έχασε τη ζωή του ο Ιάσονας..''. Συγκλονίζει στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Χαρά Αναστασάκη ο αυτόπτης μάρτυρας του σοκαριστικού τροχαίου έξω από πύλη της Βουλής, που κόστιζε τη ζωή του 23χρονου. Η αποκαλυπτική μαρτυρία του νοσηλευτή για τα μοιραία δευτερόλεπτα της μετωπικής σύγκρουσης μπροστά στα μάτια του 3,5 ετών γιού του οποίος είπε “πήρε τον κύριο ο αέρας και πέθανε”, προκαλώντας ανατριχίλα.  Με περιγραφές που ραγίζουν καρδιές ο αυτόπτης μάρτυρας μιλά για τη δύναμη ψυχής της οικογένειας του αδιχοχαμένου νέου, ενώ τονίζει την απουσία όλων των συνυπεύθυνων. Η συγκλονιστική μαρτυρία προκάλεσε το ανθρώπινο ξέσπασμα του Γ. Καλλιακμάνη και τα λόγια του συγκίνησαν. Την ίδια στιγμή έκκληση Γ. Καραϊβάζ σε όλους όσους βρίσκονται για θεσμικούς ή υπηρεσιακούς λόγους στο ευρύτερο περιβάλλον εμπλοκής του θανατηφόρου τροχαίου να σταθούν ουσιαστικά δίπλα στην οικογένεια

 

Η έκκληση του Δημήτρη Άνθη για τον εντοπισμό του αδελφού του, στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Ρία Τσοχαντάρη- Σύμφωνα με τη μαρτυρία του στην εκπομπή μας, ο Στάθης Άνθης αγνοείται εδώ και 15 μέρες στην Αγγλία, χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής. Ο Δημήτρης Άνθης μιλά συγκλονισμένος και πεπεισμένος πια πως κάτι κακό του έχει συμβεί.. πως κάποιος κρύβεται πίσω από την μυστηριώδη εξαφάνισή του.

 

Καταδικασμένος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σήμερα κατηγορείται για τον βιασμό και τη ληστεία τριών γυναικών, προσποιούμενος τον αστυνομικό ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. Συγκλονίζει η Ελένη Τσάκωνα, αδελφή του θύματος και γνωστού Ψυχιάτρου ενώ δηλώνει σοκαρισμένη με τις πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα που φέρεται να τέλεσε ο 38χρονος και για τις οποίες καλέιται να απολογηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, έναν μήνα μετά την υφ' όρον απόλυσή του. Ο συνήγορος υπεράσπισης του φερόμενου ως δράστη Χρήστος Γκιώσης και ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος στη Ζήνα Κουτσελίνη.

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star
XGFlG85_r7s