ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 23.10.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη


Αυλαία στην πολύκροτη δίκη. Τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του 59χρονου κτηνοτρόφου, Δημήτρη Γραικού, το δικαστήριο κήρυξε ένοχο τον 46χρονο έμπορο και του επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Πώς υποδέχτηκε την απόφαση η οικογένεια του θύματος. Απευθείας σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη.

 

20χρονος που συμμετέχει σε covid party περιγράφει στην εκπομπή πώς κλείνονται τα ραντεβού των νέων σε λόφους, ερημιές, ακόμη και υπόγειες διαβάσεις.

 

Νέα μέτρα-"ανάχωμα" στη διασπορά του κορονοϊού. Μάσκες παντού και νυχτερινό lockdown, για να μη χαθεί ο έλεγχος, μετά την "εκτίναξη" των κρουσμάτων. Ποιες περιοχές βρίσκονται στο... κόκκινο. Απευθείας σύνδεση.

 

"Γρίφος" η εξαφάνιση της 19χρονης που πήγε σε ραντεβού για δουλειά και δεν έχει επιστρέψει εδώ και μια εβδομάδα. Ποια πρόσωπα του κύκλου της έχουν μπει στο μικροσκόπιο; Τι μαρτυρούν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος για τη διαδρομή της. Απευθείας σύνδεση.

 

Ο Δημήτρης και η Στέλλα, γονείς τεσσάρων παιδιών, δίνουν τον χειρότερο αγώνα της ζωής τους και μάλιστα, για δεύτερη φορά. Πριν από 7 χρόνια έχασαν τη 15χρονη κόρη τους από σάρκωμα Ewing, μια επιθετική μορφή καρκίνου. Σήμερα, η άλλη τους κόρη, Δέσποινα, στα 21 της, παλεύει με το λέμφωμα Hodgkins. Η ζωή της βρίσκεται σε αναμονή. Οι σπουδές της στη λογιστική, οι φίλοι, τα όνειρά της... Σπίτι της έχει γίνει το νοσοκομείο "Άγιος Σάββας". Μαζί με τους γονείς της δίνουν μαζί τη μεγάλη μάχη και κάνουν έκκληση μέσω της εκπομπής. Γιατί κανείς μέσα στην οικογένεια δεν αντέχει άλλη μία απώλεια...

 

Σε απευθείας σύνδεση με το Ρέθυμνο, η Εύα Παρακεντάκη στρώνει το κυριακάτικο τραπέζι μας και ετοιμάζει αρνάκι στο πακέτο, με λαχανικά και τυριά.

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star


bQLSUDg9FjA