ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 22.9.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

"Σφυροκόπησε" την Κεφαλονιά ο "Ιανός"! Ανυπολόγιστες οι ζημιές, σε απόγνωση οι κάτοικοι. Αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής η μαρτυρία κατοίκου που έμεινε επί ώρες πάνω σε ένα δέντρο! Απευθείας σύνδεση.

Τραγικός επίλογος μετά από 17 μήνες αγωνίας για τον 37χρονο Λαέρτη, καθώς ταυτοποιήθηκε η σωρός του. Πού βρίσκεται η σωρός του 37χρονου και γιατί καθυστέρησε 14 μήνες η ταυτοποίηση. Ζωντανή σύνδεση με την οικογένειά του.

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η δική για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού. Για πρώτη φορά, ο γιος του, Αρχιμήδης, ανοίγει την καρδιά του στην κάμερα. Τι απαντά στη "συγγνώμη" του κατηγορούμενου, τι λέει για τις σπουδές που διέκοψε και τα όνειρα της οικογένειας που γκρεμίστηκαν. Τι περιμένει και σε τι ελπίζει, εν όψει της ετυμηγορίας.

Η αγωνιώδης έκκληση και το μήνυμα της μητέρας της 40χρονης φαρμακοποιού που αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή, μετά το ανελέητο χτύπημα του "Ιανού" στην Καρδίτσα. Τι μας λέει ο αδελφός της, που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Στον ανακριτή ο 48χρονος που κατηγορείται πως πυροβόλησε και σκότωσε τον ιδιοκτήτη του καφενείου και τραυμάτισε τον αδελφό του, για ασήμαντη αφορμή. Τι λέει το θύμα της επίθεσης μέσα από το νοσοκομείο. Τι αποκαλύπτει στην εκπομπή ο κολλητός φίλος του ιδιοκτήτη του καφενείου που δεν άντεξε και "έφυγε" χθες από τη ζωή.
#StarAlithies #StarChannelTV #star


PY1sW015kN8