ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 21.5.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη


Επίθεση με βιτριόλι δέχτηκε 34χρονη την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της. Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη μασκοφόρο δράστη. Κοντά στο κίνητρο της φρικιαστικής πράξης βρίσκονται οι αρχές. Ποια πρόσωπα κλήθηκαν ήδη να καταθέσουν. Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης. Ζωντανές συνδέσεις και όλο το ρεπορτάζ.

 

Αποκλειστική συνέντευξη με τον αδερφό του 23χρονου στη Ρόδο, που κατηγορείται για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης ΑΜΕΑ μαζί με τον 21χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος καταδικάστηκε για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Απευθείας σύνδεση με την Εύη Γιαρκιά. Τί λέει στην κάμερα της εκπομπής ο αδερφός του 23χρονου κατηγορούμενου. "Ο αδερφός μου δεν ήταν φίλος με τον Αλβανό, απλά βρέθηκαν εκείνη τη μέρα... Ολο αυτό είναι ένα ψέμα, πολλοί ήθελαν να του κάνουν κακό". Πώς περιγράφει τα γεγονότα από τη δική του πλευρά.

 

Βούλευμα - καταπέλτης για τον 57χρονο ιερέα που κατηγορείται πως ασέλγησε σε 10χρονο κορίτσι. Συγκλονίζουν οι περιγραφές των ειδικών ψυχολόγων του Χαμόγελου του Παιδιού, στους οποίους εκμυστηρεύτηκε όλα όσα βίωνε η 12χρονη σήμερα μικρή, τόσο ως φιλοξενούμενη στο σπίτι του 57χρονου όσο και στο σπίτι του παππού της. Τί λέει ο δικηγόρος του ιερέα κ. Νίκος Ιωάννου για την προσωπικότητα του εντολέα του, ο οποίος έχει μεγαλώσει μόνος του 6 παιδιά και φαίνεται πώς χρήζει του σεβασμού και της στήριξης της τοπικής κοινωνίας.

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star

xXu_17MSfjw