ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 2.12.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Σε γρίφο εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας του 26χρονου στις Σπέτσες. Προσωρινά κρατούμενος ο 22χρονος γιος καθηγητή που αρνείται την εμπλοκή του στο έγκλημα. Τι συνέβη τις πρώτες ώρες μετά το έγκλημα που αρχικά δηλώθηκε ως τροχαίο. Ποια τα "σκοτεινά" σημεία της μοιραίας νύχτας. Τι είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες στις καταθέσεις τους. Μαζί μας ο δικηγόρος της οικογένειας του 26χρονου, Σπύρος Δημητρίου.

 

Εξελίξεις στην υπόθεση της 10χρονης μαθήτριας που η αρπαγή της στη Θεσσαλονίκη και η πολυήμερη εξαφάνισή της είχε προκαλέσει αίσθηση στο πανελλήνιο. Τι αποφασίζει αύριο το δικαστήριο. Απευθείας σύνδεση με την οικογένειά της.

 

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. 16χρονος με κινητικά προβλήματα βρήκε τραγικό θάνατο στο δωμάτιό του. Η μητέρα του έλειπε στο εξωτερικό για την κηδεία της δικής της μητέρας. Πώς σώθηκαν στο παρά πέντε τα δύο αδελφάκια του. Ραγίζει καρδιές η ζωγραφιά του 6χρονου αδελφού του. Απευθείας σύνδεση.

 

Μαζί μας μια γυναίκα που δεν θυσίασε τη μητρότητα για καμία μικρότητα... Μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, αλλά συναντά κλειστές πόρτες στον επαγγελματικό τομέα, ενώ μέχρι πρότινος εργαζόταν σε μεγάλες εταιρείες. Όπως λέει, όλα άλλαξαν από την ημέρα που απέκτησε παιδί εκτός γάμου. Μέσα από την εκπομπή μας περνά ένα μήνυμα και γίνεται η φωνή για πολλές γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star

Da_YmvwqJ_M