ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 21.1.2021

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη φιλοξενεί στο πλατό της εκπομπής την Ρεγγίνα Μακεδου! Η γυμνάστρια που κάνει τη μάχη με τον καρκίνο να φαίνεται γιορτή.. Η δύναμη της, η Αλήθεια της και όλα όσα θα μοιραστεί θα είναι φυλαχτό για τη ζωή μας!

 

Αποκλειστικά στις Αλήθειες με τη Ζήνα- ο πατέρας της 12χρονης που φέρεται να αποπλανηθηκε απο τον προπονητή της

"Αποπλάνησε το παιδί μας, βλέπαμε αλλαγές στη συμπεριφορά της από τότε που γράφτηκε στη σχολή. Ο προπονητής μας είχε δώσει να υπογράψουμε χαρτί που βεβαίωνε ότι συναινουμε να την παίρνει μαζί του εκτός της πόλης για αγώνες... Είχαν γυρίσει από Καλαμπάκα με 41 πυρετό.. Την πήγα στο νοσοκομείο.. Τότε μια άλλη μάνα μας πλησίασε και μας είπε ότι είναι παιδεραστής.. Καταχράστηκε τα πάντα.. Δεν έχει παρακάτω.. Μεγάλο τραύμα για το παιδί μας που μας κατηγορεί για την καταγγελία..

 

Ο υπέροχος Ηλίας Ταμπακιδης μιλά στον Στρατή Λημνιό και τις "Αλήθειες με τη Ζήνα"! Ο 97χρονος κύριος Ηλίας που έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού γιατί λατρεύει τη ζωή, μας δίνει τις συμβουλές του!"Όλοι πρέπει να εμβολιαστούν. Η ζωή είναι τόσο δυνατή που μπορεί να κάνει τον κορωνοϊό πέρα! Μου αρέσει η ζωή, όπως μου αρέσουν και οι γυναίκες! Όποιος δεν προσέχει τη γυναίκα, πέφτει στον λάκκο!"

 


#StarAlithies #StarChannelTV #star

k3tArok73fE