ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 21.1.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Άφαντη από τις παραμονές των Χριστουγέννων η εφτάχρονη Βαλεντίν. Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της μικρής από το Κονγκό, που χάθηκε από το σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας. Γιατί η εξαφάνιση δηλώθηκε με καθυστέρηση. Τα αναπάντητα ερωτήματα.

Μαζί μας ο Αλέξανδρος Φλούδας. Η πενηντάχρονη γυναίκα του "έφυγε" πριν από δέκα χρόνια μετά από επέμβαση αδυνατίσματος. Ποια η τελεσίδικη απόφαση του δικαστικού μαραθωνίου, που ακολούθησε ο σύζυγος και πατέρας των τριών παιδιών τους, προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη της.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Ολυμπιονίκης και θρύλος της ιστιοπλοΐας, Τάσος Μπουντούρης, μετά από τροχαίο στην παραλιακή με τη μηχανή του. Τραγική σύμπτωση; Συγκρούστηκε με τον προπονητή κολύμβησης Νίκο Γέμελο. Απευθείας σύνδεση.

Απολογείται στον ανακριτή ο 51χρονος, που φέρεται να σκότωσε τον 79χρονο σπιτονοικοκύρη της πρώην γυναίκας του, χωρίς καν να τον γνωρίζει. Απευθείας σύνδεση

Τι αναστάτωσε σήμερα το πλατό της Ζήνας! Σε κατάσταση σοκ η νεαρή Μυρτώ, που μας παρακολουθεί ζωντανά ως κοινό, μας εξηγεί πώς σε ώρα "αέρα" η μητέρα της παραλίγο να πέσει θύμα απάτης από επιτήδειους. Την κάλεσαν στο τηλέφωνο και ισχυρίστηκαν ότι η κόρη της βρίσκεται στο ΚΑΤ χτυπημένη. Την ώρα που η Μυρτώ βρισκόταν ζωντανά κοντά μας κάποιοι υποδύονταν πως κλαίει και ζητάει βοήθεια με σκοπό να αποσπάσουν από τη μητέρα της χρηματικό ποσό. Δεν πρόλαβαν όμως. Πώς δρουν συνήθως τα συγκεκριμένα κυκλώματα και με ποιους τρόπους συγκεντρώνουν πληροφορίες για τα υποψήφια θύματά τους.
rNInDyi2g8E