ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 21.10.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη


Στον Άρειο Πάγο η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας των δύο νεαρών αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια ληστείας πριν από 9 χρόνια. Ένας εκ των καταδικασθέντων σε δις ισόβια και 92 χρόνια προσέφυγε στο ανώτατο δικαστήριο, ζητώντας αναίρεση της ποινής. Τι λέει αποκλειστικά στην εκπομπή μας μέσα από τη φυλακή. Συγκλονίζει η μητέρα του Γιώργου Σκυλογιάννη, του άτυχου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Η ώρα της δικαιοσύνης για την υπόθεση της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου έξω από κατάστημα στην Ομόνοια πριν από δύο χρόνια. Κατηγορούμενοι δύο καταστηματάρχες και τέσσερις αστυνομικοί.

Με την κάμερα της εκπομπής και ξεναγό τον Μάκη Δελαπόρτα, κάνουμε ένα νοσταλγικό ταξίδι στον χρόνο, με στάσεις σε όλα εκείνα τα σημεία, όπου η Αλίκη Βουγιουκλάκη έγραψε τη δική της λαμπρή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου. Το θρυλικό σπίτι, όπου βασανίστηκε η "υπολοχαγός Νατάσσα" και η έπαυλη, όπου έζησε τον έρωτά της η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία "Η αρχόντισσα και ο αλήτης". Το γεφυράκι του φιλμ "Η ψεύτρα", όπου η εθνική σταρ έκανε τη Χλόη Λιάσκου να φύγει κλαίγοντας... Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τις θρυλικές ταινίες. Όσα δεν "αποτύπωσε" ποτέ η κάμερα.

Ένας δημοτικός αστυνομικός-"σούπερ ήρωας" που απέτρεψε στο... παρά πέντε απόπειρα αρπαγής 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, μοιράζεται μαζί μας την απίστευτη εμπειρία του!

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star


UJa1PoMiyKU