ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 2.10.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Δεν έχουν τέλος οι μηνύσεις και οι καταγγελίες για τον γυναικολόγο που κατηγορείται πως ασελγούσε εις βάρος των ασθενών μέσα στο ιατρείο του σε νησί των Δωδεκανήσων. Νέα μαρτυρία-σοκ γυναίκας στην εκπομπή μας. Πώς περιγράφει την "επίσκεψη τρόμου" στο εξεταστήριο.

Συμμορία ανηλίκων ξυλοκόπησε μαθητή στην Κρήτη. Μία συγκλονιστική μαρτυρία στην εκπομπή μας.

Αναβιώνει στη δικαστική αίθουσα η υπόθεση της δολοφονίας της Ζωής Δαλακλίδου που είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής ο πατέρας, η μητέρα και η αδελφή της 34χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και βρήκε φρικτό θάνατο έξω από την είσοδο του σπιτιού της, περιγράφουν την αβάσταχτη καθημερινότητά τους χωρίς τη Ζωή και ξεσπούν για τον κατηγορούμενο που επιχειρεί τώρα να "σπάσει" τα ισόβια!

Ο "μετρ των τηλεπωλήσεων" Θεοδόσης Ζερβουδάκης, έρχεται κοντά μας σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Για πρώτη φορά μιλάει για το σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του που παρ' ολίγον να του στοιχίσει τη ζωή, αλλά και το νέο ξεκίνημα μετά το έμφραγμα. Τα φτωχικά παιδικά χρόνια, οι χίλιες δουλειές του "ποδαριού" που έχει αλλάξει και ο "αδελφός" του, Άδωνις Γεωργιάδης.

Η μαγείρισσα της καρδιάς μας, Εύα Παρακεντάκη, μας φτιάχνει σπιτικό γύρο κοτόπουλο που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star

KUwxg0O9Ydg