ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 20.1.2021

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

''Έφυγε'' από τη ζωή ηθοποιός Πένυ Σταυροπούλου έπειτα από τη ''μάχη΄΄ που έδινε με την Επάρατη Νόσο. Οι δικές της Αλήθειες ψυχής που είχε εμπιστευτεί στη Ζήνα Κουτσελίνη και ο δύσκολος αγώνας με τη Ζωή. Αγαπημένα της πρόσωπα μιλούν για την Πένυ τους και συγκινούν.

O Α. Ξυλουργίδης, δικηγόρος οικογένειας 22χρονης που έπεσε θύμα εκβιασμού από τον πρώην σύντροφο της: "Έχουμε ζητήσει από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και αστυνομική προστασία για την οικογένεια της εντολέος μου, γιατί κινδυνεύουν. Πρέπει ο κάθε πολίτης να μην νιώθει απροστάτευτος. Ο 29χρονος έχει διαπράξει σεξουαλική παρενόχληση και αποστολή πορνογραφικού υλικού στην αδελφή της, μια 15χρονη κοπέλα, πέραν των υπολοίπων.. "

 

Η διαδρομή του καταξιωμένου ποινικολόγου, γνωστού και ως ‘’δικηγόρου των διασήμων’', Σωκράτη Προβατά και οι σταθμοί – ορόσημο στη ζωή του που σημάδεψαν την μέχρι τώρα πορεία του. Η απώλεια του μικρότερου αδελφού του, στην τρυφερή ηλικία των 5 χρόνων στάθηκε ο μεγαλύτερος του πόνος και συνάμα η δύναμη ψυχής από την οποία πηγάζει το αληθινό χαμόγελό του. Ο ''γητευτής'' των δικαστηρίων από τα Ζαγοροχώρια συγκινεί με το μήνυμα του για τους νέους δικηγόρους, άξιους επαίνων.

 

#StarAlithies #StarChannelTV #staroDmt9SUrANM