ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 20.10.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Απευθείας σύνδεση με τα δικαστήρια της Λάρισας. 7 χρόνια μετά το δυστύχημα στη Λάρισα, όπου έχασε με φρικτό τρόπο τη ζωή της 53χρονη μητέρα τριών παιδιών, όταν το όχημά της τυλίχτηκε στις φλόγες, στο εδώλιο και πάλι ο αστυνομικός που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί, ενώ είχε βρεθεί υπό την επήρεια αλκοόλ. Τι ζητά και τι αναμένει σήμερα από το δικαστήριο η οικογένεια της 53χρονης.

 

"Θρίλερ" με την εξαφάνιση στο Κορωπί. Τέταρτο 24ωρο αγωνίας για τη 19χρονη που πήγε να κάνει αίτηση για δουλειά και εξαφανίστηκε. "Φύλλο και φτερό" το κινητό της τηλέφωνο και οι λογαριασμοί στα social media. Ποια σενάρια εξετάζει η αστυνομία. Ποια τα πρόσωπα-κλειδιά που οι μαρτυρίες τους θα ρίξουν "φως" στο μυστήριο. Απευθείας σύνδεση.

 

Η αντίδραση της οικογένειας της 63χρονης στην απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει τον 31χρονο ψυκτικό σε 15 έτη κάθειρξης για τη δολοφονία της, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του σύννομου βίου.

 

Αίτηση αναίρεσης της ποινής του κατέθεσε στον Άρειο Πάγο ο πολυισοβίτης πρώην επιχειρηματίας, ο οποίος έχει καταδικαστεί για το τριπλό φονικό στη Θάσο και μια ακόμη δολοφονία στην Καβάλα. Έπειτα από 18 χρόνια, συνελήφθη ο κατηγορούμενος για το άλυτο έγκλημα, τον οποίο αναζητούσε η Ιντερπόλ. Η χήρα του 55χρονου θύματός του μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή μας.

 

Κοντά μας σήμερα βρέθηκε μία γυναίκα που με σκληρή δουλειά και επιμονή κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή! Η «κυρίαρχος» της ενημέρωσης, Μάρα Ζαχαρέα, μας άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλη την επαγγελματική της διαδρομή, αλλά και για την όμορφη οικογένεια που δημιούργησε με τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο.

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star


GrktjKbJAdQ