ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 19.11.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Μαζί μας ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθηγητής πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας του πανεπιστημίου Αθηνών. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το πού, το πώς και το πότε της διαδικασίας του εμβολιασμού. Σε ποια φάση βρίσκεται.

 

Τηλεκπαίδευση μετ' εμποδίων και γονείς σε σύγχυση για τα "ηλεκτρονικά" σχολεία που έφερε ο κορονοϊός και το lockdown. Ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, μαρτυρίες γονέων και απαντήσεις από τους αρμόδιους φορείς. Όλα όσα πρέπει να ξέρουν αυτή την περίοδο οι γονείς.

 

Μαζί μας η 45χρονη που κατέθεσε μήνυση εναντίον του γηροκομείου, όπου "έσβησε" από κορονοϊό η μητέρα της και 24 ακόμη ηλικιωμένοι. Η πρώτη μήνυση εναντίον του γηροκομείου.

 

Κοντά μας έρχεται ο Μάκης Δελαπόρτας για να μοιραστούμε αναμνήσεις από την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τις κάμερες των κινηματογραφικών χιτ της εθνικής σταρ που "έσπασαν ταμεία". Η περίφημη βίλα των μεγάλων επιτυχιών, εκεί όπου η τέχνη αντέγραψε τη ζωή.

 

Ο ιερέας-φύλακας άγγελος των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στην εκπομπή μας. Οι ιστορίες μικρών ασθενών που άγγιξαν την ψυχή του.

 

Ο Γιώργος Καρλής άφησε πίσω του στην Αθήνα την οικογένειά του και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορονοϊό. Μια συνέντευξη - κατάθεση ψυχής στον Στρατή Λημνιό.

 

Ο Βασίλης Ρόκκος έκανε τη θλίψη του για την απώλεια του πατέρα του πράξη αγάπης και προσφοράς, ακολουθώντας τα χνάρια του και το τεράστιο φιλανθρωπικό του έργο. Αποφάσισε αυτή τη δύσκολη περίοδο να αγοράσει 50 σόμπες και να τις χαρίσει με τη ζεστασιά της δικής του ψυχής σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ένα ρεπορτάζ-μάθημα ζωής.

#StarAlithies #StarChannelTV #star


Pi65m9rRexE