ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 18.9.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Η Εύα Παρακεντάκη κλείνει γευστικά την εβδομάδα μας. Μας ανοίγει την όρεξη και μαγειρεύει μοσχαράκι μελωμένο με παπαρδέλες στη γάστρα.

 

Εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 30χρονου Λαέρτη Μπεγιάι. Το sms που δίνει νέα τροπή στις έρευνες, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες για την πιθανή δολοφονία του.

 

Πατέρας φέρεται πως κατέγραφε με κρυφή κάμερα τη γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά του, προωθώντας, στη συνέχεια, το υλικό στο διαδίκτυο. Κοντά μας ο Αντώνης Ξυλουργίδης, δικηγόρος της καταγγέλουσας συζύγου.

Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της 80χρονης κληρονόμου, που διεκδικεί από την τράπεζα ποσό πολλών εκατομμυρίων, καθώς βρήκε έγγραφα στο όνομα του παππού της, που αποδεικνύουν την ύπαρξη καταθετικών λογαριασμών στους οποίους έχει δικαίωμα. Οι καταθέσεις σε ράβδους χρυσού και η αγωνία της.

Στο εφετείο η υπόθεση δολοφονίας του εφοπλιστή και ναυτιλιακού μεσίτη, Βασίλη Χούπη, που η οικογένειά του θεωρεί πως έπεσε θύμα δολοφονίας από τον ίδιο του τον κουμπάρο.

55χρονη μήνυσε τον γυναικολόγο της για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και επιπλέον, για έργω εξύβριση. Όλες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star

Baw6IrIBe3M