ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 18.1.2021

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Η εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για ανάρμοστες συμπεριφορές στον χώρο του αθλητισμού. Η Ανδρονίκη Αναστασίου, Γ. Γ Ελληνικής Ιστιοπλοϊκης Ομοσπονδίας μιλά ανοικτά στις "Αλήθειες με τη Ζήνα": "Μετά τις αποκαλύψεις δεχτήκαμε πολλές απειλές μέσω διαδικτύου.. Συγκλονίστηκα με τις αποκαλύψεις της Σοφίας.."

Σύμφωνα με το έμπειρο ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ, το 2020 στην Αττική καταγράφηκαν 75 βιασμοί και 32 απόπειρες βιασμού, ενώ στην επικράτεια 135 βιασμοί και 62 απόπειρες. Στοιχεία που σοκάρουν.

Κύμα συμπαράστασης στην Χρυσή Ολυμπιονίκη, Σοφία Μπεκατώρου μετά τις αποκαλύψεις για τον βιασμό της που συγκλόνισαν το πανελλήνιο - και όχι μόνο-. Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στο πλευρό της Σοφίας. Ο Ευρωβουλευτής ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος στη Ζήνα Κουτσελίνη και τις "Αλήθειες με τη Ζήνα".

 

Ο δικηγόρος Κων/νος Δημόπουλος μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή μας. Ο συνήγορος υπεράσπισης των δύο ανηλίκων, οι οποίοι στις 12 Ιανουαρίου ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη, όταν εκείνος τους έκανε παρατήρηση να φορέσουν μάσκα εντός του συρμού, ενώ ζήτησε από τον έναν να κατεβάσει τα πόδια του από τα κάθισμα. “Ο άνθρωπος αυτός όχι μόνο έκανε παρατήρηση για τη μάσκα αλλά προχώρησε σε απρόκλητη βιαιοπραγία σε βάρος του ενός εκ των δύο παιδιών και μάλιστα συνέχισε να προκαλεί και να προσβάλει την τιμή και την υπόληψη των δύο παιδιών. Ο 16χρονος αντέδρασε με αποτέλεσμα ο σταθμάρχης να κινηθεί απειλητικά σε βάρος του μικρότερου αδελφού. Τότε επενέβη ο μεγαλύτερος αδελφός και χτύπησε τον σταθμάρχη ανέφερε ο δικηγόρος." Ο κ. Δημόπουλος μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι ''σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η υπέρβαση των ορίων της άμυνας από τα αδέλφια''.

 

 

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star

ronirohGU2A