ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 17.3.2021

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Πανελλήνια συγκίνηση και ‘’μάχη’’ με το χρόνο για τους ιατρούς, για τη μεταφορά των οργάνων του άτυχου Ιάσονα προς τους ασθενείς παραλήπτες. Ο Δ/ντης Ιατρικής Υπηρεσίας του Ωνασείου, Α. Καραμπίνης μιλά για το δώρο ζωής που χάρισε η οικογένεια του αδικοχαμένου νέου, σε συνανθρώπους μας που παλεύουν με σκληρές δοκιμασίες για μια υγιή καθημερινότητα. Με λόγια που ραγίζουν καρδιές, ο κολλητός φίλος του εκλιπόντος Ντ. Ηλιόπουλος, περιγράφει στον Στρατή Λημνιό ένα μοναδικό παιδί 23 μόλις χρόνων που ‘’έφυγε’’ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και μια ψυχή που θα ηρεμήσει αφού δικαιωθεί. Την ίδια στιγμή ο Πρόεδρος Εθν. Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων Γ. Παπαθεοδωρίδης αναδεικνύει τη σπουδαιότητα της δωρεάς οργάνων και την ευγνωμοσύνη για την ιερή πράξη των γονέων του Ιάσονα.

 

Απαντήσεις για το ενδεχόμενο συγκάλυψης ευθυνών για τον θάνατο του Ιάσονα στο τροχαίο δυστύχημα μπροστά από πύλη της Βουλής, στη Ζήνα Κουτσελίνη. Στις καταιγιστικές παρεμβάσεις των τηλεθεατών για τα μοιραία δευτερόλεπτα ο Γιώργος Kαραϊβάζ αποκάλυψε τα στοιχεία αλλά και τους προβληματισμούς πίσω από την διαδικασία της έρευνας. Ο γνωστός ποινικολόγος Βασίλης Ταουξής δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του "θεωρώ υποκριτικό και ψευδές το ότι η ΕΛ.ΑΣ δεν βρίσκει τον οδηγό ταξί, όταν έχει γίνει γνωστή η πινακίδα του οχήματος", ενώ ο Σπύρος Χαριτάτος, κάνοντας αυτοψία στο σημείο του τροχαίου, κατέθεσε το δικό του δημοσιογραφικό σκεπτικό γύρω από την χρονοβόρα -όπως αποδεικνύεται-διαδικασία εντοπισμού μαρτύρων και στοιχείων.

 

Αποκλειστικές εικόνες μέσα από τα δωμάτια υποστήριξης και ανάκρισης των ανήλικων θυμάτων σεξουαλικών εγκλημάτων στη Ζήνα Κουτσελίνη, από την Κωνσταντίνα Κωστάκου .  H Αστυνόμος Β’ – Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ, φέρνει μέσα από την εκπομπή μας ‘’στο φως’’ , λεπτομέρειες από τη διαχείριση των παιδιών που έζησαν εφιαλτικές εμπειρίες στα χέρια αδίστακτων ασελγών.

 

‘’Πρόλαβα το παιδί μου στο αεροδρόμιο πριν εξαφανιστεί για πάντα’’- Σοκάρει η μαρτυρία μητέρας, 15χρονου αγοριού που έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και εξάρτησης από γυναίκα- θύτη, στη Ζήνα Κουτσελίνη. Οι περιγραφές της κας Παναγιώτας συγκλονίζουν καθώς αποκαλύπτει πως ο ανήλικος γιος της μετατράπηκε σε βίαιο εξαιτίας μιας διαδικτυακής και άγνωστης φιγούρας με την οποία συνομιλούσε για καιρό, ενώ ο ίδιος αρνείται να προσφύγει σε παιδοψυχολόγο έπειτα από παρότρυνση της μητέρας του. Την ίδια στιγμή ο Μ. Σφακιανάκης, Πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας εξηγεί πως οι ανήλικοι βρίσκουν καταφύγιο στις διαδικτυακές συνομιλίες με άγνωστους για να καλύψουν το κενό επικοινωνίας από την οικογένεια, τονίζοντας πως σε πολλές περιπτώσεις ο εθισμός τους δυστυχώς μπορεί να αποβεί μοιραίος.

 

Ο Πέτρος Κουσουλός με όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και τις εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, στη Ζήνα Κουτσελίνη.

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star


ezSB6KPOf8g