ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 16.11.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη

Στο εδώλιο κάθεται ο καθηγητής μουσικής που κατηγορείται πως κακοποίησε σεξουαλικά 9χρονο μαθητή του, ενώ του έκανε μάθημα κιθάρας! Τι ισχυρίζεται από την πλευρά του ο κατηγορούμενος.

 

Λίγες μέρες προτού συμπληρωθεί ένας χρόνος από την εξαφάνιση του Νικόλα Θεοδωρίδη, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη μυστηριώδη εξαφάνιση του ιπτάμενου φροντιστή. Σε ποιο τμήμα ανατέθηκε ο φάκελος. Στο επίκεντρο των ερευνών το διαδικτυακό παιχνίδι που έπαιζε μετά μανίας ο 20χρονος και τα chatrooms, όπου κινούνταν.

 

Δεύτερη οικογενειακή τραγωδία με πρωταγωνιστή αστυνομικό σε έναν μήνα. Πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα την 41χρονη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του, όταν εκπυρσοκρότησε το υπηρεσιακό του όπλο. Τραγική συγκυρία, ο 12χρονος γιος τους βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο! Απευθείας σύνδεση.

 

Αποκλειστικά στην εκπομπή, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλάει για πρώτη φορά για τη μεγάλη περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

 

Με τη συνδρομή του διακεκριμένου επιστήμονα που χειρίστηκε την "ασθενή μηδέν" της πανδημίας, μαθαίνουμε βήμα βήμα τι πρέπει να προσέχουμε στις μετακινήσεις, εντός και εκτός σπιτιού, στα ψώνια και στις μεταξύ μας επαφές. Ο αναπληρωτής καθηγητής του ΑΠΘ, παθολόγος-λοιμωξιολόγος, Συμεών Μεταλλίδης, σε ένα βίντεο που αποδεικνύεται πολύτιμο για πολλές οικογένειες, μπαίνει στην αλλιώτικη, δύσκολη καθημερινότητα ενός ζευγαριού από τη Θεσσαλονίκη, που αυτή την περίοδο "βράζει" από τον κορονοϊό. Η σύζυγος ανήκει σε ευπαθή ομάδα, καθώς είχε δώσει μάχη με τον καρκίνο.

 

"25 χρόνια μετά, Ανδρέα μου...". Ο πρόεδρος του συλλόγου "Το Χαμόγελο του Παιδιού", Κώστας Γιαννόπουλος, σε έναν συγκινητικό μονόλογο, απευθυνόμενος στον γιο του, κάνει τον απολογισμό του και του εξηγεί πώς το όραμα που είχε, έγινε πραγματικότητα, με το δικό του χαμόγελο να αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης.

 

 

 

 

#StarAlithies #StarChannelTV #star
jjCQBGDSzCA