ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ - 1.4.2020

Με τη Ζήνα Κουτσελίνη


Ο Πάνος Σόμπολος μένει σπίτι και μας εύχεται "καλό μήνα", συστήνοντάς μας υπομονή και αισιοδοξία! Τα εγγονάκια του, η Ελένη, η Τζένη, η Ιωάννα και ο Πάνος στέλνουν το δικό τους μήνυμα μέσα απ' τις ζωγραφιές τους

Η Μαρία Νούλα είναι μια ηρωϊκή μητέρα, που έδωσε τη μάχη ενάντια στον καρκίνο δίπλα στο γιο της, τον Λάμπρο, όταν εκείνος ήταν μόλις 4,5 ετών. Ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ τους αγκάλιασε και το παιδί ξεπέρασε το πρόβλημα, παραδίδοντας μαθήματα θάρρους και δύναμης σε όλη την οικογένεια. Μέσα από αυτο τον Γολγοθά η Μαρία ξεχώρισε τα ουσιαστικά στη ζωή, μια αρχή που κρατά σαν φυλακτό μέχρι σήμερα. Γιατί "η ζωή ενός και μόνο παιδιού αξίζει για να αγωνίζεσαι!"

Σε απευθείας σύνδεση με την ορεινή Ναυπακτία, ο Φώντας Μίχος, ο "Ινδιάνος" που ζει σε μια "αετοφωλιά", σε υψόμετρο 1360 μέτρων, μας μιλά για τη δική του καθημερινότητα μέσα στη φύση. Η απομόνωση είναι ο τρόπος ζωής που επέλεξε ο ίδιος. Τρέφεται αποκλειστικά από όσα του προσφέρει η φύση και ο κορονοϊός είναι για αυτόν απλά μια μακρινή ιδέα.Ο Φώντας στέλνει το δικό του μήνυμα για το "Μένουμε Σπίτι", παρόλο που το δικό του φαντάζει ειδυλλιακό!

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν 4 μοναχοί του Άγιου όρους, που είχαν  ταξιδέψει  πρόσφατα .στην Αγγλία.
Δείτε όσα είπε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" ο  Κωνσταντίνος Δοκουσλής, διευθυντής κέντρου Υγείας του Αγίου Όρους για το τι ακριβώς συνέβη.


Οι άγνωστες οικογενειακές στιγμές του Ορέστη Μακρή μέσα από τα μάτια του εγγονού του.
Πως ο σπουδαίος ηθοποιός έκλεψε την γυναίκα του και απέκτησαν παιδί πριν το γάμο.
Η ιδιόχειρη επιστολή  που του  έστειλε ο Δημήτρης Χόρν.
Δείτε το video με την "άγνωστη" ζωή του και όσα περιγράφει για εκείνον ο εγγονός του Φώτης Λινός στις "Αλήθειες με τη Ζήνα".


#StarAlithies #StarChannelTV #star

Kr564uW00UQ